Ekoma IMG RODA LEVANTE collection 001

Foto: Ekoma design

 

Masívne drevo a výplet vyrábaný ručne v podaní talianskych nábytkových majstrov či trvácna a excelentná kombinácia tíkového dreva a nehrdzavejúcej ocele. Tieto atribúty exteriérového nábytku vám počas príjemných slnečných dní babieho leta zaručia pohodlie v objatí výnimočného dizajnu. 

 

 Ekoma IMG RODA MISTRAL

Záhradné sedenie od značky Mistral. Foto: Ekoma design 

 

Talianska spoločnosť Roda vyrába moderný exteriérový nábytok. V ich portfóliu nájdete produkty z masívneho tíkového dreva kombinované s mäkkosťou bavlnených častí. Kolekcia Mistral od slávneho architekta a dizajnéra Rodolfa Dordoniho je definovaná silnými geometrickými líniami, tvorenými masívnym tíkovým drevom a bavlnenými líniami. Zaujímavosťou je, že masívne drevo a výplet sú vyrábané ručne. Tieto produkty sú tak jedinečné nielen trvácnosťou v čase, originálnym dizajnom, ale aj vlastnosťami materiálov, ktoré sú vhodné do exteriéru.

 

 

Ekoma IMG RODA LEVANTE collection 028 Ekoma IMG RODA LEVANTE collection 004

Kolekcia Levante od Pierra Lissoniho. Foto: Ekoma design

 

Kolekcia Levante od Piera Lissoniho je kompletná kolekcia nábytku pre exteriér. Je tvorená masívnym tíkovým drevom a nehrdzavejúcou oceľou: sú to dva materiály, ktoré excelentne spĺňajú vlastnosti materiálov pre exteriérový nábytok.  

 

Viac info na www.rodaonline.com, predáva spoločnosť Ekoma design.

Pin It