Slovaktual výmena starych okien za nove

Foto: Slovaktual

 

Staré okná sú ako tichý zlodej. Pomaly, ale isto vám kradnú eurá z peňaženky. Viete, koľko tepla cez ne uniká? A čo hluk z ulice? Je oveľa rušivejší, ako by mohol byť.

 

Nové okná vám prinesú:

Úsporu peňazí za vykurovanie: Moderné okná s trojsklom a teplým dištančným rámikom dokážu znížiť tepelné straty až o 40 % v porovnaní s oknami spred 15 rokov. To môže znamenať úsporu desiatok až stoviek eur ročne na nákladoch na vykurovanie.

Zníženie hluku z ulice: Nové okná s kvalitným protihlukovým sklom a profilom dokážu utlmiť hluk aj o 46 dB. Vďaka tomu si konečne užijete pokoj a ticho vo svojom domove, aj keď bývate v rušnej zóne.

Atraktívny vzhľad vášho domu: Nové okná s moderným dizajnom a širokou škálou farieb a dekorov dodajú vášmu domu nový šmrnc. Môžete si vybrať okná, ktoré budú perfektne ladiť s fasádou vášho domu a s interiérom vašich miestností. Dekor dreva alebo farba - všetko závisí len od vášho vkusu.

Viac denného svetla: Zväčšenie stavebných otvorov pre nové okná spolu s inštaláciou strešných okien zlepší presvetlenie vášho domova a vytvorí zdravé vnútorné prostredie. Vďaka dostatku denného svetla sa budete cítiť lepšie a budete mať viac energie.

Zvýšenie bezpečnosti: Moderné okná disponujú bezpečnostnými prvkami, ako napríklad bezpečnostné uzamykacie čapy, vlepované izolačné sklo či pevné dorazové stredové tesnenie. Tieto a ďalšie prvky sťažia prácu zlodejovi a ochránia váš domov pred vlámaním.

Okrem týchto hlavných benefitov vám nové okná prinesú aj:

  • Zníženie rizika rosenia okien
  • Zvýšenie hodnoty vašej nehnuteľnosti
  • Zníženie emisií CO2 a šetrnosť k životnému prostrediu

Investícia do kvalitných okien sa vám mnohonásobne vráti. Nové okná vám prinesú úsporu peňazí, komfort a bezpečnosť a zároveň zútulnia váš domov.

Momentálne je ideálny čas na výmenu okien! Napríklad Slovaktual má do konca februára akciu: Trojsklo za cenu dvojskla.

Pin It