Tuli shutterstock

Foto: Dmitry Tkachuk / Shutterstock.com

 

Patríte medzi fanúšikov klasického sedenia alebo v tomto smere radi experimentujete? Klasickú stoličku, kreslo, taburetku, ale aj dnes veľmi populárne tuli vaky si môžete zadovážiť aj od kvalitnej slovenskej značky Tuli.

 

Vaky na sedenie raketovo naberajú na popularite aj v našich končinách. Aké sa vám v tomto smere otvárajú možnosti? Zaujímavou voľbou môže byť aj slovenská značka Tuli.

Multifunkčný vak na sedenie dnes aj do kancelárie

Doprajte vášmu životu pohodlie a útulnosť. Presne to je motto spomenutej spoločnosti, ktorá každý svoj vak na sedenie šije precíznym spôsobom a s originálnym dizajnom. Pri tomto type sedenia máte viaceré možnosti. Je len na vás, či vám bude viac vyhovovať vak so snímateľným alebo nesnímateľným poťahom. Na výber máte aj z viacerých tvarov a farebných prevedení.

Tip: A čo tak podnožník, ktorý využijete nielen na podloženie nôh, ale aj ako pelech pre domáceho miláčika, pri hre s deťmi alebo pri cvičení?

Akousi klasikou sú relax vaky, ktorých výhodou je menšia veľkosť, ideálna spratnosť a vysoký komfort. Pre skutočných vyznávačov relaxu sú tu aj elegantné prevedenia, ktoré sa budú hodiť do obývacích miestností i kancelárií zariadených v kreatívnom duchu. Očakávajte tú pravú ergonómiu a široké sedenie.

Stoličky s nádychom škandinávskeho dizajnu

Táto spoločnosť ale do domácností ponúka aj o niečo konzervatívnejšie stoličky. To však neznamená, že nimi nevybavíte vašu domácnosť či pracovné prostredie originálne. Zháňate plastové konferenčné alebo čalúnené prevedenia? Na výber ich máte v mnohých farebných, lakovaných alebo matných alternatívach.

Populárnou je kolekcia stoličiek Hens, ktorá je interpretáciou klasických školských stoličiek, no s nádychom škandinávskeho dizajnu. Potešte svoje telo mäkkým čalúnením, o dlhoročnú funkčnosť sa postará kontrastný oceľový rám prinášajúci zaujímavý loftový charakter. Tuli.sk tieto kreslá ponúka dvojfarebné aj jednofarebné.

Pin It