Sheffield_Monet_velvetgrey_square.jpg

 

Rok 2022 klope na dvere a prináša so sebou niekoľko inšpirácií v interiérovom dizajne spální. Ak sa chystáte do veľkého zariaďovania či rekonštrukcie spálne, priravili sme pre Vás prehľad nápadov, ktoré sú nadčasové. Potešte svoje zdravie, ducha a zároveň zariaďte spálňu tak, aby bola štýlová.

 

Príroda je nekonečnou studnicou možností

Nadčasovým trendom, ktorý interiérovému dizajnu spální kraľuje už nejeden rok, sú prírodné materiály. Inak to nebude ani v roku 2022. Dôvod je jednoduchý. Prírodné materiály sú zdravé, trvácne a nadčasové.

Príroda je inšpiráciou aj pre Westieri. V našej ponuke nájdete matrace a postele vyrobené z prírodných udržateľných materiálov. Vďaka bavlne, hodvábu, konskej vlne či vlne z alpaky bude Váš spánok pokojný. Luxusné matrace krásne vyniknú na posteliach z masívu.

 

Útulná a pohodlná spálňa

Zo všetkých miestností domácnosti by mala byť spálňa útočiskom, ktoré Vám poskytne dostatočný oddych a relax. Miesto, kde vynikne Váš individuálny štýl a kde si môžete spokojne vydýchnuť. Trend, ktorého dôležitosť nám ukázala aj pandémia, nezapadne prachom ani v ďalšom roku. Základom je oddych, a teda pohodlná posteľ a kvalitný matrac.

Vo Westieri vyrábame každý kúsok na mieru. U nás si môžete zvoliť rozmery postelí aj matracov, materiál, tuhosť matraca a typ postele s dostatočným úložným priestorom.

Manchester velvet blue

Retro je späť

Prvky, ktoré boli moderné kedysi, sa opäť vrácajú do módy. Je to pravidelný kolobeh, ktorý sa opakuje v každej sfére života. V roku 2022 ovládne vintage štýl interiéry viac ako kedykoľvek predtým. Kus nábytku s nádychom minulého desaťročia či storočia symbolizuje rešpekt a lásku k histórii.

Ak by ste chceli cez retro kúsky dodať spálni šmrnc a vyzdvihnúť zmysel pre dokonalosť, odporúčame siahnuť napríklad po ozdobnom čele Chesterfield Wingbed, ktoré je súčasťou našej ponuky.

 

Minimalizmus nadovšetko

Nielen na trhu s interiérovými doplnkami sledujeme, že menej je viac. Nábytok, ktorý je multifunkčný a najmä prospešný pre naše zdravie, sa stáva neoceniteľným. V spálni to platí dvojnásobne. Investíciu do kvalitnej postele s dostatočným úložným priestorom alebo kúpu luxusného prírodného matraca, ktorý bude dostatočne odvetrávať vlhkosť a prispôsobí sa vonkajšej teplote, ocenia aj tí najnáročnejší.

London linen beige

Nebojte sa byť kreatívni

Kreativite sa medze nekladú. V roku 2022 sa otvoria možnosti tým, ktorí sa neboja experimentovať. Oživte svoju spálňu vzorovanými tapetami alebo zaujímavou posteľnou bielizňou. Dokonalým príkladom bielizne s „velvet efektom, ktorú máte na výber aj vo Westieri, je látka Amsterdam alebo Amsterdam Claudio.

Naše slová potvrdzuje aj svetoznáma firma Pantone, ktorá každoročne predstavuje farbu roka. Pre rok 2022 sa ňou stal odtieň Very Peri. Kombinácia modrej a ružovej vyzdvihuje inakosť a kreativitu, a zároveň zvýrazňuje časté používanie fialovej v online svete. Podľa slov tímu Pantone máme práve vďaka virtuálnemu svetu, v ktorom trávime viac času ako doteraz, možnosť spoznávať a vytvárať nové farebné možnosti, čo sa odrazí aj v interiérovom dizajne.

 

Trendy na mieru

Vo Westieri neustále sledujeme nové inšpirácie a nápady a snažíme sa nimi rozvíjať naše portfólio. Zdravie, pohodlie a spokojnosť klientov však u nás budú vždy na prvom mieste. Volíme individuálny prístup a produkty vyrábame na mieru podľa Vašich predstáv. Navštívte náš showroom v LightParku a vyskúšajte kvalitu produktov Westieri na vlastnej koži. S výberom Vám radi poradíme!

 

www.westieri.sk

 

 

Pin It