BSH spotrebice

Foto: BSH domáce spotrebiče

 

Značka Siemens predstavila konektivitu v kuchyni už pred viac než desiatimi rokmi. Ako priekopník v odbore dlhodobo pracuje so senzorovými technológiami, smart programami i sofistikovaným dizajnom. Na tohtoročnom veľtrhu IFA značka predstavila svoje najnovšie modely. Zoznámte sa s novými výrobkami, ktoré sú už dostupné aj na našom trhu.

 

Rúra s umelou inteligenciou

Browning Sensor (senzor stupňa upečenia) s umelou inteligenciou a kamerou zaručí dokonalé výsledky upečené podľa vášho priania. Keď napríklad pečiete chlieb, pizzu alebo gratinované zemiaky, nastavíte stupeň opečenia od 1 do 5 podľa toho, ako máte pokrm najradšej. Rúra na základe inteligentných algoritmov spracováva dáta z integrovanej kamery a dáva pozor, aby bol výsledok dokonalý. Po dosiahnutí požadovaného stupňa upečenia sa rúra automaticky vypne. 

 

BSH spotrebice2

Foto: BSH domáce spotrebiče

 

Nové extra priestranné zabudovateľné chladničky 

Revolúciu na trhu predstavujú nové zabudovateľné chladničky vo veľkostiach XL a XXL. V spolupráci s kuchynskými štúdiami bol prvýkrát predstavený model s výškou 194 cm a šírkou 75 cm (rozmery niky). Okrem mimoriadneho objemu tieto modely ponúkajú tiež špeciálne zóny, kde zostane ovocie, zelenina, ale i ryby a mäso dlhšie čerstvé.

Bezstarostné varenie s presným stupňom teploty

Ďalšou novinkou je varná doska s presnou reguláciou teploty v stupňoch Celzia. Miesto toho, aby ste nastavovali stupeň výkonu spotrebiča, môžete si prvýkrát zvoliť presnú teplotu rovnako, ako je to pri rúre na pečenie. Vďaka tomu je možné napríklad jednoducho rozpustiť čokoládu bez toho, aby hrozilo jej spálenie. 

 

BSH spotrebice Siemens iQ700

Foto: BSH domáce spotrebiče

 

Udržateľnosť je súčasťou pokroku

Nová generácia umývačiek riadu dokazuje, že „úroveň inteligencie spotrebičov“ Siemens vždy smeruje i k väčšej udržateľnosti. Sortiment modelov so šírkou 60 cm bol rozšírený o výrazne energeticky účinnejšie umývačky, ktoré pochádzajú z nemeckého závodu v Dillingene. 

 

Viac informácií a kompletnú ponuku spotrebičov Siemens na našom trhu nájdete na: www.siemens-home.bsh-group.com/sk

Pin It