Pri kúpe nového vozidla rozhoduje o výbere množstvo faktorov. Od osobných preferencií, dizajnu, kvality, samozrejme ceny, možnosti financovania, až po výšku nákladov spojených s prevádzkou. Jednou z nemalých položiek su práve náklady na servisné prehliadky.

 

SEAT Arona 003H HQ

 

Ako uviedol Brand Manager SEAT Slovensko, Matej Macháček: ,,SEAT to s kvalitou a službami myslí vážne." Okrem atraktívneho španielskeho dizajnu SEAT dokazuje svoju nemeckú kvalitu spracovania a použitých nemeckých technológií už od roku 2015, odkedy ponúka na slovenskom trhu štandardne 6-ročnú garanciu. K tej koncom roka 2017 pribudol aj 6 ročný SEAT Service Mobility, vďaka čomu Vás SEAT v prípade akejkoľvek nepríjemnej situácií nenechá na cestách v  rámci Európy osamotených.

 

SEAT Arona 033H HD

 

SEAT od 21.2. 2018 spúšťa exkluzívny program – SEAT PREMIUM GRATIS. Súčasťou programu sú prémiové služby v podobe Garancie SEAT (6 rokov/150 000 km), SEAT Service Mobility (6 rokov), financovanie VWFS s  0% úrokom a teraz navyše s 0 EUR spracovateľským poplatkom. K tomu atraktívne zvýhodnenie s Bonusmi PREMIUM. Čerešničkou na torte v programe SEAT PREMIUM GRATIS je balík prémiových služieb SERVIS GRATIS (100 000 km/4 roky), vďaka ktorému zákazník ušetrí ďalších 750 až 1000 EUR. Štvorročný grátis servis zahŕňa vykonávanie údržby predpísanej výrobcom vozidla v návode na obsluhu SEAT počas 4 rokov, alebo do dosiahnutia 100 000 najazdených km (podľa toho, ktorá udalosť nastane skôr), vrátane poskytnutia potrebných originálnych náhradných dielov. SEAT dopĺňa k atraktívnemu produktu balík prémiových služieb pre zákazníka bez dodatočných nákladov a bez starostí, pretože: ,,predajom to nekončí.”

 

SEAT Arona 070H HQ

 

SEAT je jedinou spoločnosťou, ktorá disponuje vlastnými kapacitami na konštrukciu, vývoj, výrobu a  predaj automobilov v Španielsku. Ako súčasť koncernu Volkswagen má nadnárodná spoločnosť centrálu v meste Martorell (Barcelona). V roku 2017 spoločnosť SEAT celosvetovo predala takmer 470 000 automobilov. Španielska multinacionálna značka má vlastné technické centrum, ktroré je hnacou silou inovácií najväčšieho priemyselného investora v oblasti vývoja a výskumu v Španielsku. SEAT vo svojom modelovom programe už ponúka najnovšie technológie konektivity a výrazne sa angažuje v globálnom procese digitalizácie propagujúc mobilitu budúcnosti.

 

SEATArona017 HQ

 

Text a foto: SEAT

Viac informácií na: https://www.seat.sk/konfigurovat-kupit/akcie-a-ponuky/prehlad

 

Pin It