MCIM02773236 180711 KEYVISUAL PRODUCTSTAGES Fashion Stage01 Range RTC

 

text a foto BSH domáce spotrebiče

Vykonávajte svoje domáce práce nezávislo od času a priestoru. Znie to ako sci-fi? Pozrite sa, ako sa môže váš každodenný život zmeniť už dnes. Vďaka spotrebičom Siemens, ktoré v sebe skrývajú tie najpokročilejšie technológie, budú domáce práce jednoduchšie, ovládanie spotrebičov bude zábavnejšie a vám zostane viac voľného času na to, čo máte radi.

 

1I3A4166 1

Domov v jednej aplikácii

Vďaka technológii Home Connect je možné prostredníctvom diaľkového monitoringu ovládať, kontrolovať a meniť nastavenie každého spotrebiča, ktorý je do systému zapojený, a to cez smartfón alebo tablet. Zároveň obsahuje množstvo praktických rád a tipov na mieru ku každému zapojenému spotrebiču, ako aj informácie o vhodnom príslušenstve, o stave spotrebičov či o technickej podpore.

Zábavná príprava jedla aj pre „nekuchárov“

S rúrou s Home Connect zase získate celú kuchársku knihu receptov na mieru danému modelu spotrebiča, tipy na varenie, rôzne vychytávky, krátke videá s postupmi spracovania surovín, ako aj dôležité informácie o najbežnejších ingredienciách. Aj v prípade varnej dosky s Home Connect si môžete vyberať zo širokej ponuky receptov a poslať vybrané nastavenie priamo do varnej dosky. Nastavenie spotrebičov v kuchyni môžete na diaľku nielen kontrolovať či upravovať, ale dokonca aj vypnúť.

 

MCIM01087353 F8535 HomeConnect Cam02 F

Nazrite do chladničky, aj keď nie ste doma

Vďaka technológii Home Connect sa môžete do chladničky pozrieť kdekoľvek a kedykoľvek, je totiž vybavená dvoma vysoko výkonnými kamerami, ktoré spravia fotografiu zakaždým, keď sa spotrebič zavrie. Takto si môžete cestou z práce skontrolovať, či vám niečo na prípravu jedla nechýba, a okamžite vybaviť nákup. Pomocou aplikácie je tiež možné jednoducho nastavovať teplotu alebo získať praktické informácie o jedle a jeho uskladnení.

Umývačka riadu vás sama upozorní, že dochádzajú tablety či leštidlo

Ďalším zo spotrebičov, ktoré je možné zapojiť do systému Home Connect, je umývačka riadu. Tá za vás zvolí najvhodnejší program, informuje vás o stave umývania, ako aj o jeho dokončení. Ešte pred umývaním zobrazí spotrebu energie a vy si môžete vybrať, či v danej chvíli uprednostníte rýchlejší alebo energeticky úspornejší program. Len čo doumýva, dostanete na smartfón alebo tablet upozornenie. Umývačka vás informuje aj o tom, že ju treba vyčistiť alebo že dochádza leštidlo či tablety.

Intuitívne nastavenie práčky a sušičky

Najlepší prací a sušiaci program na bielizeň za vás vyberie funkcia Easy Start. Stačí nastaviť druh bielizne a spotrebič sám podľa zadaných informácií vyberie ten najvhodnejší program. Práčka upozorní nielen na dokončenie cyklu a nutnosť vybrania bielizne, ale pokiaľ má systém automatické dávkovanie pracieho prostriedku i-Dos, zistí, že dochádza prací prostriedok, a správu zašle na telefón alebo tablet. Sušička zasa priebežne kontroluje a upozorňuje na to, kedy treba vyčistiť filter alebo vyprázdniť nádržku na vodu.

Úspornejšie hospodárenie s energiou

Vďaka systému Energy manager sú tieto spotrebiče ideálne aj do nízkoenergetických alebo pasívnych domov so solárnymi panelmi. Systémy totiž dokážu ustrážiť množstvo energie, ako aj „premýšľať vopred“ s ohľadom na aktuálnu predpoveď počasia. Stačí nastaviť najneskorší čas skončenia požadovaného programu a pomocou Home Connect odkiaľkoľvek pohodlne aktivovať funkciu flexStart. Spotrebič sa spustí automaticky v najvhodnejšej chvíli v rámci stanoveného časového rámca s najefektívnejším zdrojom energie.

www.siemens-home.bsh-group.com/sk

 

Pin It