text a foto WoodPlastic

Moderná záhradná terasa by mala byť plnohodnotnou súčasťou vášho domu. Takáto terasa rešpektuje svoje okolie, ale zároveň bude zodpovedať vašim požiadavkám na dokonalo funkčný a z hľadiska dizajnu atraktívny architektonický prvok. Kľúčový je výber materiálu terasy. Ak starostlivo zvážite všetky okolnosti, bude k najzaujímavejším možnostiam patriť práve terasa z WPC.

 

WOODPLASTIC TERASY FOREST PLUS INOX LIDE 3

terasy woodplastic max star palisander darek x

 

Drevoplastový materiál WoodPlastic® spĺňa všetky požiadavky kladené na finančne výhodnú, dokonalo funkčnú a z estetického hľadiska atraktívnu terasu. Dosky z kompozitu na báze dreva a plastového polyméru sa ľahko inštalujú, sú stálofarebné a v porovnaní s klasickým drevom majú nepomerne dlhšiu životnosť. Aj v tomto prípade sa však oplatí starostlivo vyberať, pretože na trhu sa možno stretnúť s ponukou importovaných dosiek, ktoré nemajú vždy zodpovedajúcu kvalitu.

Lídrom výroby WPC terás v Európe je česká spoločnosť WPC – Woodplastic. Tá vlastní licenciu na unikátnu technológiu výroby Strandex z USA. Vďaka nej si môže dovoliť používať tie najkvalitnejšie suroviny, ktoré sa následne spracúvajú s extrémnou presnosťou. Veľkou výhodou je aj to, že Woodplastic disponuje sieťou terasových centier a zmluvných partnerov, ktorí vašu terasu z WPC kdekoľvek po celej Slovenskej republike ľahko a rýchlo nainštalujú a navyše vám budú k dispozícii s cennými radami.

 

terasy forest plus teak janovsky 6

terasy forest plus teak

 

Bezpečné a atraktívne

Terasy WoodPlastic® majú výhradne plný profil, vďaka čomu u nich, na rozdiel od dutých dosiek, nehrozí riziko skrútenia. Stopercentne recyklovateľné dosky sú bezpečné a odolávajú všetkým rozmarom počasia – dažďu, snehu, mrazu aj UV žiareniu. Netvoria sa na nich triesky a sú rezistentné voči chlórovanej i slanej vode. Terasy sú vhodné aj pre tie najmenšie deti, pretože neobsahujú žiadne toxické látky.

Veľkou prednosťou terás WoodPlastic®, ktorých vzhľad verne imituje drevo, je, že na rozdiel od všetkých ostatných materiálov, ako sú práve drevo alebo kameň, betón či keramika, vyžadujú len minimálnu údržbu. Táto skutočnosť pritom vôbec nie je na úkor ich atraktívnosti. Naopak, celé spektrum povrchov a farebných odtieňov vám umožní zladiť terasu s ostatnými prvkami exteriéru – s nábytkom, záhradou, bazénom aj fasádou domu.

Pin It