Portál Stavebníctvo a bývanie patrí k najväčším a najčítanejším webom svojho druhu na Slovensku. V rámci jednotlivých sekcií portálu pravidelne uverejňujeme zaujímavé a náučné články z mnohých oblastí bývania a stavebníctva, vďaka čomu naše stránky navštevujú stovky používateľov denne.

Sme otvorení rozličným druhom spoluprác, naším spolupracovníkom poskytujeme výhodné podmienky inzercie a prezentácie. Ku každej spolupráci pristupujeme individuálne a pokúsime sa do maximálnej miery vyhovieť vašim požiadavkám. V rámci reklamnej spolupráce s naším portálom získate najmä nasledovné výhody.

najlepsi portal o byvani stavebnictvoabyvaniesk

Široká cieľová skupina

Portál Stavebníctvo a bývanie cieli na širokú cieľovú skupinu, ktorú tvoria odborníci z praxe vyhľadávajúci informácie o aktuálnych trendoch a novinkách v oblasti stavebníctva a bývania, ale aj bežní ľudia, ktorí hľadajú praktické rady a tipy. Dbáme na to, aby všetky články na našom portáli dosahovali maximálnu možnú mieru kvality a dôveryhodnosti poskytovaných informácií, vďaka čomu získavame veľký podiel lojálnych čitateľov, ktorí sa na náš portál pravidelne vracajú.
 

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

 
 

Bohaté spektrum sekcií

Snažíme sa pokryť čo najširšiu oblasť bývania a stavebníctva, na našom webe tak nájdete 3 hlavné sekcie – bývanie, záhrada a stavebníctvo, ktoré sú následne rozdelené na viacero podstránok.
 
Sekcia bývanie zahŕňa podstránky venujúce sa jednotlivým izbám domácnosti – obývačkám, spálňam, kúpeľniam, kuchyniam, detským izbám a architektúre interiéru ako celku.
 
Sekcia záhrada zahŕňa podstránku venujúcu sa záhradným inšpiráciám, ktorá je u našich čitateľov mimoriadne obľúbená. Nájdete tu aj podstránku venujúcu sa roku v záhrade, vodným prvkom a záhradným nábytkom.
 
Sekcia stavebníctvo zahŕňa podstránku o architektúre, developmente, konštrukciách a materiáloch, eko-bývaní a top trendoch v oblasti stavebníctva.
 
V rámci jednotlivých sekcií kombinujeme články o horúcich aktualitách s článkami venujúcimi sa tipom a radám. Prinášame reportáže a videá z najznámejších eventov. Na inzerciu a prezentáciu vašich výrobkov alebo služieb môžete využiť ktorúkoľvek z našich sekcií.
 

Aké formy spolupráce poskytujeme?

Keďže sme portál zameriavajúci sa na tvorbu kvalitného obsahu, uprednostňujeme inzerciu vo forme reklamných článkov a bannerov. PR článok bude uverejnený v sekcii, ku ktorej sa tematicky najlepšie hodí, čím zabezpečíme najvhodnejšiu cieľovú skupinu. V prípade záujmu je možné PR článok uverejniť aj do viacerých sekcií. V oblasti bannerovej reklamy poskytujeme široké možnosti pozície bannera v rámci portálu a jeho veľkosti. Po individuálnej dohode vieme zabezpečiť aj iné formy spolupráce.
 
 
V prípade záujmu o spoluprácu alebo dodatočné informácie nás neváhajte kontaktovať!
 
Tím Stavebníctvo a bývanie
 
Tešíme sa na spoluprácu. 
 

Ján Franek, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 0904 851 751

osobna fotka1 web jan franek

 
Pin It