Chcete konečne bývať vo vlastnom, a tak, ako ste vždy túžili? Uzatvorte si Prémiové stavebné sporenie a posuňte sa o krok vpred k vášmu vysnívanému domovu.

 

bigstock 98231804

 

Stavebné sporenie je druh sporenia, ktoré si klienti uzatvárajú za účelom financovania bývania. Jeho hlavnou výhodou je, že toto sporenie má garantovaný nielen fixný ročný úrok, ale po splnení zákonných podmienok môžete získať aj podporu vo forme štátnej prémie, ktorá nepodlieha dani z príjmu.

Na Slovensku momentálne poskytujú stavebné sporenie 3 konkurenčné spoločnosti, a to s rozdielnymi úrokmi a podmienkami, preto je dôležité vybrať si takú, s ktorou získate prémiové benefity. Spoločnosť Wüstenrot poskytuje Prémiové stavebné sporenie, ktoré vám, ako klientom, prinesie množstvo výhod:

 

Benefit č. 1: Zhodnotenie vkladov až 9 %*
Vo Wüstenrote môžete pri splnení zákonných podmienok rátať so štátnou prémiou až 2,5 %, so základným úročením 0,3 % a s W-prémiou vo výške 6,2 % z ročného vkladu pri dohodnutej dobe sporenia 9 rokov (alebo 2,7 % so 6 ročnou dobou sporenia, prípadne 0,7 % pri 3 rokoch sporenia). Ak si všetky 3 úroky spočítate, dostanete krásny výsledný úrok vo výške až 9 %. A to už stojí za to.

 

Benefit č. 2: 100 % zľava z poplatku za vedenie účtu
V prípade, že výška vášho ročného vkladu presiahne 1 200 €, získate 100 % zľavu z poplatku za vedenie účtu. Pri vklade od 600 € do 1 199 € je táto zľava 50 %. Ročná úspora môže predstavovať takmer 24 €.

 

Benefit č. 3: Benefit pre deti
Ak uzatvárate stavebné sporenie pre deti vo veku do 18 rokov, ZDARMA môžete získať poistenie trvalých následkov pri úraze dieťaťa a poistenie zákonného zástupcu dieťaťa pre prípad úmrtia.

 

Benefit č. 4: Riziko nehrozí
Vaše vklady sú zákonne chránené až do výšky 100 000 €.

 

Benefit č. 5: Benefit Cestovné poistenie
Ak zrealizujete na účet stavebného sporenia vklad v min. výške 40 €, nasledujúci kalendárny mesiac získate ako benefit Cestovné poistenie pre seba, manželského partnera a všetky vaše deti. Tento benefit je možné získať opakovane po splnení podmienky realizácie minimálneho vkladu na zmluvu o stavebnom sporení.

 

bigstock 188645881

 

*Nominálne zhodnotenie vkladov 9 % ročne platí za predpokladu uzatvorenia Prémiového stavebného sporenia s dohodnutou dobou sporenia 9 rokov. Základné úročenie platí počas deviatich rokov od uzatvorenia zmluvy o stavebnom sporení vo výške 0,3 % p.a. a každoročná W-prémia vo výške 6,2 % z vkladov pripísaných na zmluvu o stavebnom sporení v danom kalendárnom roku. V posledných troch kalendárnych rokoch je max. vklad na zmluvu o stavebnom sporení pre výpočet W-prémie 5 000 € pre každý z posledných troch kalendárnych rokov. Vklady prevyšujúce sumu 5 000 € v týchto troch kalendárnych rokoch sa úročia základnou úrokovou sadzbou. Štátna prémia je uvedená za podmienok platných v roku 2020, t.j. 2,5 % z ročného vkladu na sporiteľský účet, max. 70 €.

 

Zaujalo vás Prémiové stavebné sporenie od Wüstenrotu? Viac info získate na:
www.wuestenrot.sk
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
*6060 (0850 60 60 60)

Pin It