Hlasujte za najlepšie drevené stavby od 24. februára do 11. marca v ankete Drevená stavba 2020. Môžete vyhrať trojdňovú dovolenku v zrube. Projekt, pod záštitou troch ministerstiev, podporuje využívanie dreva ako významných obnoviteľných surovín.

DSR 2020 kdo vyhraje letos

V súťaží o najlepšiu stavbu hlasujte na www.drevenastavbaroku.cz. Vyberať môžete z deviatich súťažných kategórií: malé a veľké drevené ihriská, návrhy a realizácie drevených konštrukcií či moderných drevostavieb, realizácie dreveníc, zrubov, interiérov a v neposlednom rade z najnovšej otvorenej kategórie zaujímavosti z dreva. Otvorená bola na 15. výročie Nadácie drevo pre život a ukazuje drevené predmety so zaujímavým príbehom.

 

Cena pro hlasující dovolená ve srubu

 

V každej kategórií môžete posielať tri hlasy. Ak budete hlasovať vo všetkých deviatich kategóriách, zaradíte sa do súťaže o trojdennú romantickú dovolenku v zrube v podhorí Orlických hôr v areáli Akadémie Libchavy s.r.o.
„Šancu na výhru si môžete zvýšiť ak zašlete všetkých 27 hlasov, ktoré máte k dispozícií po registrácií vašej e-mailovej adresy na našom webe.“ odporúča riaditeľ Nadácie drevo pre život Stanislav Polák.

 

DSR20 300x300 vyhraj srubDrevené stavby každoročne lákajú pozornosť tisícku hlasujúcich, ktorí im ešte v minulom ročníku odoslali takmer 45 tisíc hlasov. „I tentoraz budú mať hlasujúci z čoho vyberať. Prihlásené stavby sú krásne, inšpiratívne a prospievajú nášmu zdraviu aj planéte,“ doplnil Polák s tým, že verí, že záujme o tieto stavby naďalej porastie. Výsledky ankety, ktoré Nadácia drevo pre život vyhlasuje už po desiaty krát, budú zverejnené 22. apríla na slávnostnom vyhlásení víťazov v Prahe.

Pin It