Vážení čitatelia,

sme spolu dlhé roky, či už ako obchodní partneri, „skalní“ čitatelia, alebo náhodne okoloidúci, ktorí hľadajú kvalitnú dávku inšpirácie v našom časopise. Pandemická situácia zasiahla každého z nás. No i napriek tomu nám ostávate verní. Naše vydavateľstvo sa bude i v roku 2021 snažiť robiť všetko preto, aby to tak ostalo i naďalej. Myslíme na vás, na vaše domovy a budeme vám prinášať inšpiráciu ako z bytu či domu vytvoriť domov, kde sa budete cítiť príjemne a bezpečne.

A nielen to. Sme v neustálom kontakte s našimi klientmi, ktorí tvoria po celom Slovensku, Česku i vo svete nádherné diela, interiéry, rodinné domy, bytové a administratívne budovy, kde sa odohráva náš každodenný život. Spolu s nimi sa vám snažíme priniesť čo najkvalitnejšie informácie o tom, ako dnes „dvakrát strihať a raz merať“ v oblastí financií, aké materiály použiť, aby vaše dielo bolo lacnejšie, no neutrpelo na kvalite, za kým ísť, keď si hľadáte nové bývanie, jeho financovanie či chcete postaviť „zodpovedný“ dom s ohľadom na naše prostredie. Časopis SaB je tu s vami a pre vás, aby vám prinášal vždy to najkvalitnejšie z oblasti dizajnu, bývania alebo stavebníctva. 

Hovorí sa, že kríza je zároveň príležitosťou. Ani v našom vydavateľstve to nie je inak. Pripravili sme pre vás veľa pozitívnych zmien ako napríklad nové videá, elektronickú verziu časopisu, e-knižnicu, webový portál nabitý informáciami a, samozrejme, všetky ostatné siete. Verím, že i vy ste v kríze našli príležitosť, že vás posunula dopredu, ukázala nové príležitosti, riešenia, spôsob fungovania. Chopte sa príležitostí, výziev, ktoré tieto časy ponúkajú, a držte sa ich spolu s nami. Želám remeselníkom, umelcom, dizajnérom, architektom, celej kultúrnej scéne, výrobcom, stavebným spoločnostiam, developerom veľa síl ísť ďalej. My budeme stáť pri vás a podporovať vás. Želám nám všetkým vzájomné pochopenie, trpezlivosť, toleranciu, úctu a ľudskosť. 

Vážení čitatelia, obchodní a mediálni partneri, ďakujem vám za dôveru, ktorú ste nám doteraz preukazovali. Verím, že ju budeme spolu budovať aj v tomto roku.

 

Úspešný rok 2021 želá

 

antonia franekova

Antónia Franeková

riaditeľka vydavateľstva

www.stavebnictvoabyvanie.sk

Pin It