Úspešný bytový projekt v bratislavskej Dúbravke pokračuje druhou fázou. Vyniká prémiovým štandardom, ktorý prináša nielen do bytov, ale aj do nebytových priestorov a okolitého vybavenia. Práve vďaka tomu si vyslúžil výstižné označenie Čerešne fine living.

 

Ak hľadáte nové, moderné a zároveň komfortné bývanie v Bratislave, možno i vy prídete novým Čerešniam na chuť.Čerešne sa stali známymi predovšetkým jedinečnou architektúrou, vysokou úrovňou štandardu, kvalitou spracovania, nadčasovosťou, dôrazom na komunitné bývanie a skvelou polohou.

 

 

fine living ceresne vzorovy byt stavebnictvo byvanie

 

 

 V tej istej atraktívnej lokalite v mestskej časti Bratislava – Dúbravka teraz spustili predaj až 218 nových bytov, ktoré posúvajú už i tak vysoký  štandard na ešte vyššiu úroveň. Tá uspokojí aj naozaj náročných. Posúďte sami. Štandardným vybavením nových bytov bude celý rad prémiových prvkov, ktoré zvýšia komfort vášho bývania. Stačí spomenúť napríklad obklady a sanitu svetoznámej značky Villeroy Boch, drevené podlahy s nášľapnou vrstvou z dubovej dyhy alebo vyššie interiérové dvere slovinskej značky Lipbled.

 

 

ceresne fine living druha faza exterier stavebnictvo byvanie

 

 

Vysokokvalitné materiály a atypické riešenia na mieru nájdete aj v štýlových spoločných priestoroch. Vo všetkých prípadoch ide o kvalitu na úrovni prémiových bratislavských projektov, ktorú si teraz môžete dopriať aj vy. Komfortné a nadštandardne vybavené byty však nie sú tým jediným, čo robí bývanie v Čerešniach takým atraktívnym.

 

 

ceresne fine living druha faza stavebnictvo byvanie

 

 

V Čerešniach si užijete aj ďalšie benefity, ktoré inde len tak ľahko nenájdete. Jednou z najlákavejších „vychytávok“ je nepochybne vodná lagúna, kde môžete načerpať novú energiu a v pohode relaxovať – či už pri čítaní dobrej knihy alebo len tak s pohárikom vína v ruke. Svoje deti zasa môžete nechať vyšantiť na ihriskách v bezpečných uzavretých dvoroch. Čaká tu na vás i jedinečná dráha na kočíkovanie a v zime kopec na sánkovanie – jednoducho všetko pre radostné detstvo vašich ratolestí.

 

 ceresne fine living itb development

 

Okrem toho si určite obľúbite aj spoločnú terasu, kam môžete pozvať svojich priateľov a známych napríklad na grilovačku. Susedské vzťahy zasa utužíte v príjemnej spoločenskej klubovni. Aj milovníci prírody a zelene sa majú na čo tešiť. V Čerešniach máte lesopark hneď za domom a pri dome navyše aj komunitnú záhradu, kde si vypestujete vlastné bylinky, ovocie či zeleninu. Rovnako spokojní budú aj všetci, ktorí majú radi zdravý pohyb a aktívny životný štýl. Priamo pod domom si zacvičíte na vlastnom multifunkčnom či crossfit ihrisku, alebo môžete na bicykli brázdiť cyklotrasy v blízkom okolí. Športového vyžitia je tu viac než dosť.

 

 

 

 

 

Pod originálne architektonické riešenia nových Čerešní sa podpísal známy ateliér Architekti Šebo Lichý. Okrem nápaditého exteriéru zaujme aj interiér, do ktorého sa dizajnérom podarilo invenčne zakomponovať motív Čerešní v rôznych formách a podobách. Generálnym dodávateľom stavby je renomovaná stavebná spoločnosť ISE, ktorá už realizovala úspešný prémiový projekt Gansberg Koliba, vlajkovú loď developera. Ten istý osvedčený tím bude mať na starosti aj stavbu komplexu Čerešne fine living. Spoločnosť ISE získala za svoje stavby množstvo prestížnych ocenení, okrem iných titul Stavebná firma roka. Boli tiež súčasťou projektov ocenených CE-ZA-AR – cenou za architektúru. Technický dozor zabezpečí takisto skúsená spoločnosť TDI Kompleting. Môžete si tak byť istí, že o kvalitu stavebných prác je náležite postarané.Bývanie v Čerešniach má všetky predpoklady na to, aby ho dokonale vystihlo už spomínané označenie fine living.

 

 

Presvedčte sa sami, nové Čerešne čakajú na vás

www.ceresne.sk

Pin It