Existuje veľká pravdepodobnosť, že dnes budete mať deň voľna. Po časovo náročnom týždni v práci sa vraciate domov, kde vás čaká umytý riad, utretý prach a vyleštená podlaha. Upratovanie je to posledné, na čo, po príchode z práce, myslíte. Nemožné?

 

 

architecture 2804083 1280

 

 Je tu niekto, kto to urobí za vás. Urobí to presne tak, ako by ste to urobili vy. Upratovacie firmy si neobjednávajú len manažéri, majitelia veľkých kancelárskych priestorov, ale najímajú si ich aj súkromní majitelia domov a bytov.

 

Výhodou toho, že si do svojich priestorov prenajmete profesionálnu upratovaciu firmu je to, že to urobia za vás, urobia to dôkladne – pretože len čistota a spokojný zákazník je ich vizitka, ktorou sa prezentujú. S vašim priestorom zaobchádzajú dôsledne, pretože nič ako poriadok za sebou nenechávajú.

 

 

dining room 3108037 1280 

  Pred tým ako zveríte svoje kancelárske priestory profesionálom, určte si vzájomné podmienky a predstavy, ktoré od práce očakávate. Platíte za služby. Nikto iný nepozná vaše priestory tak dobre, ako vy samy. Prvý kontakt s upratovacou firmou stojí na komunikácií. Povedzte im všetko o vašich predstavách, aj o tom ako upratujete a organizujete svoje veci.

 

Väčšina spoločností poskytujúca upratovacie služby má zmluvu o vykonaní stanovených úloh. Napríklad zmluva zahŕňa čistenie kancelárskych priestorov, kuchyne a kúpeľní. Stanovte si podmienky, ktoré chcete, aby boli pravidelne udržiavané. Zamestnanci a zamestnávatelia často prehliadajú čistenie telefónov a počítačov. Zahrňte do upratovania aj odborné čistenie klávesnice, o ktoré sa pravidelne postarajú.

 

 

vacuum cleaner 268179 960 720

 

Na trhu si môžete vybrať z pomedzi firiem, ktoré používajú na upratovanie tie najmodernejšie technológie. Opýtajte sa, čo používajú, a čím budú vaše priestory ošetrené. Poskytujú čistenie a tepovanie kobercov, čistenie obkladov alebo špeciálne čistenie drevených podláh a ich škár.

 

Upratovacie firmy sa prispôsobia vášmu pracovnému času a je jednoduché dohodnúť si aj večerné hodiny. Ak sa jedná o kancelárske priestory, sami si určíte, ako často sa má vo vašich priestoroch upratovať. 

 

photo 1534350752840 1b1b71b4b4fe

 

 

Upratovaciu službu oceníte vtedy, ak zdieľate kanceláriu s kolegami, ktorí nemajú zmysel pre poriadok. Vy ste narozdiel od neho detailista, purista a puntičkár v jednom. Z vášho kolegu nebudú mať radosť zamestnanci upratovacej služby, pretože ich práca nebude dostatočné ocenená.

 

Text: Petra Laclavíková

 

 

 

Pin It