S modernými sušičkami už nemusíte po každom cykle sušenia odstraňovať zvyšky tkanín z filtra a spotreba pritom zostane nízka a výkon spotrebiča vysoký. Ako je to možné? Vďaka unikátnemu systému AutoClean.

 

Sušičky s touto technológiou nemajú filtre zabudované vo dvierkach, ale pred kondenzátorom. V priebehu sušiaceho cyklu sa kondenzátor aj filter niekoľkokrát automaticky prepláchnu a nečistoty a vlákna z bielizne sa zhromažďujú v nádobke v spodnej časti spotrebiča. Inteligentné senzory upozornia, keď bude potrebné nádobku vyčistiť, čo znamená, že raz za približne 20 cyklov ju jednoducho vyberiete a prepláchnete.

 

 

 
bsh home autoclean cistenie bielizne domacnost stavebnictvo byvanie
 
 

Jedinečnú technológiu čistenia AutoClean ponúka aj nový model jednej z najpraktickejších a najinteligentnejších sušičiek na trhu Bosch Home Professional WTX87EH0EU s kapacitou bielizne 9 kg a energetickou triedou A+++*. Je vybavená praktickou funkciou Smart Dry, ktorá v prípade, že disponujete aj novou práčkou Bosch s funkciou Home Connect, automaticky vyberie najlepší program sušenia na základe posledného pracieho cyklu alebo funkciou Iron Assist, ktorá bielizeň ošetrí parou a zabezpečí tak jej lepšie vyhladenie. Sušička je vďaka špeciálnemu dizajnu proti vibráciám mimoriadne stabilná a neuveriteľne tichá. Navyše, s technológiou Home Connect ju môžete kontrolovať a ovládať cez mobilný telefón alebo tablet.

 

 

Vitajte v supermodernej domácnosti 
 

* Na stupnici tried spotreby energie od A+++ do D.

Pin It