Ako čo najjednoduchšie realizovať svoje bývanie? Napríklad prostredníctvom katalógu rodinných domov od spoločnosti Ekonomické stavby, v ktorom sa nachádza viac ako 300 typov domov, z ktorých si vyberie aj ten najnáročnejší zákazník. Navyše, katalóg sa neustále rozširuje o nové modely.

 

V Ekonomických stavbách sa vždy snažili nájsť riešenia, ktoré umožňujú dosiahnuť vysoký štandard bývania aj mladým ľuďom a rodinám. O vysokej kvalite ponuky svedčia i mnohé ocenenia v súťažiach o najlepší dom roka v Česku a na Slovensku. Spôsobov, ako si vybrať ten správny dom, je niekoľko. Rozhodovať sa možno na základe dispozičného riešenia aj výšky mesačnej splátky. Hoci je ponuka domov mimoriadna, vyvinutý systém filtrovania domov a kategórie v  katalógu sú zárukou, že z veľkého množstva domov si hravo vyberie každý záujemca o štýlové bývanie.

 

ekonomicke stavby lucie 38 novinka roka 2019 stavebnictvo byvanie

 

 

Na základe individuálnych požiadaviek zákazníkov sú firemní projektanti pripravení navrhnúť dom, ktorý bude zodpovedať požiadavkám budúcich majiteľov. Férový prístup k zákazníkovi sa prejavuje aj tým, že pôvodná cena nehnuteľnosti sa týmto zásahom zmení výlučne s ich písomným súhlasom. Takýto ústretový a lojálny prístup dokazuje, že Ekonomické stavby pristupujú k zákazníkom individuálne a snažia sa dokonca prekonať ich prvotné očakávania.

 

 

 

„Nestaviame len domy, svojim zákazníkom poskytujeme balík

nadštandardných služieb v podobe množstva riešení.“

 

 

 

Pohodová stavba

Spoločnosti záleží na tom, aby ich zákazníci boli po všetkých stránkach spokojní. Ľahkú orientáciu v množstve ponúk im umožňujú tzv. Programy Ekonomických stavieb, z ktorých každý sa sústreďuje na riešenie určitého problému alebo životnej situácie záujemcu o bývanie. Navyše, programy je možné rôzne kombinovať a „ušiť“ si tak riešenie na mieru. Napríklad program Pohodová stavba umožní pohodlné presťahovanie sa do nového domu. „Túto službu využívajú zákazníci, ktorí po presťahovaní sa do nového domu budú aktuálnu nehnuteľnosť predávať. Zásadnou výhodou tohto programu je okrem iného urýchlenie stavby domu. Na rozdiel od bežného spôsobu financovania nebude plynulosť stavby závislá od jednotlivých platieb banky. Pri využití programu Pohodová stavba garantujeme každému zákazníkovi dokončenie stavby domu do šesť mesiacov od jej začatia,“ hovorí Aleš Urbánek, riaditeľ spoločnosti.

 

 

dominik 38 rodinny dom moderny dekor interieru vyhlad do zahrady toptrendy

 

 

V ekonomických stavbách vytvorili aj program „Nulová hotovosť“, na základe ktorého i zákazníci bez úspor a pozemku si môžu postaviť svoj vysnívaný dom a namiesto prenájmu už splácať vlastný majetok. „Postaviť dom zákazníkovi, ktorý má vlastnú hotovosť, je dobrá služba. Ale postaviť dom zákazníkovi bez úspor, je služba mimoriadnej hodnoty,“ prízvukuje riaditeľ spoločnosti.

 

 

Plnohodnotné bývanie

Domy z produkcie spoločnosti sú pripravené na to, aby mohli byť plnohodnotne obývané od prvého dňa. Noví majitelia vstupujú do haly s luxusnou laminátovou podlahou a v kuchyni na nich čaká kvalitná keramická dlažba, presne taká, akú si vybrali. Prostredníctvom kúpeľňového štúdia si zákazník môže vybrať vybavenie kúpeľne presne podľa svojho vkusu. To všetko, ba dokonca ešte viac, je zahrnuté v cene domu. Nevynímajúc základovú dosku či kvalitnú strešnú krytinu. Neobmedzené možnosti majú zákazníci aj pri výbere farby fasády či strešnej krytiny. Na internetovej stránke spoločnosti majú okrem bezplatného katalógu k dispozícii aj „swatch“ galériu s neobmedzenými možnosťami farebných kombinácií. Stačí sa  rozhodnúť a vybrať si dom, ktorý vystihuje všetky ich potreby.

 

 

dominik 38 rodinny dom ekonomicke stavby katolog domov es velka spalna s vanou toptrendy

 

O spoločnosti

Spoločnosť Ekonomické stavby bola založená v roku 1998 a už od začiatku svojej existencie sa zameriava na kvalitu a širokú ponuku služieb, čím je na trhu ojedinelá. Je tiež jedným z prvých výrobcov rodinných domov s certifikátom kvality podľa normy ISO 9001. Cieľom spoločnosti je sprístupniť bývanie v rodinnom dome čo najširšiemu spektru zákazníkov, čo sa im darí dosahovať širokou ponukou služieb, od prípravy individuálneho projektu, cez vybavenie stavebného povolenia, zabezpečenie najvýhodnejšieho financovania až po samotnú realizáciu. A to všetko za priaznivé ceny.

 

 

www.ekonomicke-stavby.sk

Pin It