pece rika

Interiérové pece RIKA nie sú len produkt, ktorý kúpite, ale sú súčasťou dobre fungujúcej tepelnej pohody, a okrem toho, pece dodajú charakter aj vášmu interiéru. Stelesňujú originalitu, vášeň a túžbu, ktoré prichádzajú s ohňom - sú interpretované moderným spôsobom a prispôsobené modernému životnému štýlu.


Už od začiatku spoločnosť RIKA inšpiruje svojich zákazníkov štýlom, solídnym spracovaním s dôrazom na detail. Kombinujú najmodernejšiu a ekologickú výrobnú technológiu s individuálnym dizajnom, ktorý je unikátny, presvedčivý, emocionálny a funkčný.
Pece na drevo a peletové interiérové pece RIKA dodáva do celej Európy a robí to od roku 1987, zároveň postavila a vyvinula prvú peletovú interiérovú pec v Európe a pokračuje naďalej v líderstve. Spoločnosť RIKA získala najvýznamnejšie environmentálne ocenenie na svete, cenu Energy Globe Award, a v súčasnosti zamestnáva vyše 300 ľudí a má medzinárodnú sieť obchodníkov.


Premýšľame o peciach a začleňujeme nové nápady


Prečo by nemalo byť možné jednoducho ovládať pece, zapáliť ich stlačením jediného tlačidla alebo mobilným telefónom, tabletom alebo aj pomocou počítača? Kombinovať pelety a drevené polená, vykurovať viac miestností súčasne alebo ich používať aj ako rúru na pečenie?
Od RIKA pecí môžete očakávať UŽITOK, OSOH a PRÍNOS ako aj vysoký komfort, pohodlné riešenie vykurovania, atribút dizajnu, jednoduché ovládanie, ľahké kúrenie, automatickú prevádzku, minimálnu bezúdržbovosť, tichý chod, dlhšiu a stabilnú výhrevnosť, rýchlosť vykúrenia a výrazné šetrenie nákladov na kúrenie.
Pece sú vybavené bez-káblovým senzorom teploty a, dnes už neoddeliteľnou súčasťou - Wifi-modemom - pre vzdialené ovládanie a kontrolu.
„Všetko, čo nás definuje, je v každej z našich pecí! Neustále pracujeme na ďalšom vývoji našich pecí, aby sme vyhoveli najvyšším nárokom,“ hovorí Karl Riener, majiteľ spoločnosti RIKA.

 

Pece na pelety – jednoduché riešenie, útulný oheň s plne automatickým pohodlím

 

pec na pelety rikaPec na pelety DOMO

peletova pecPeletova pec SUMO

pec na pelety Pec na pelety REVO II

 

Výhody pecí na pelety
Pece na pelety kombinujú atmosféru tradičnej pece s najmodernejšou technológiou a maximálnym jednoduchým používaním. Okrem rýchleho prívodu tepla a tichej prevádzky sa pece na pelety vyznačujú predovšetkým svojím priestorovo úsporným dizajnom. Automatická dodávka paliva, pohodlné ovládanie pomocou dotykového displeja a samočistenie roštu (v závislosti od modelu) je len niekoľko výhod pecí na pelety.

 

Pece na drevo - klasická hra s plameňmi, ktorá vytvára atmosféru

 

pec na drevo rika
Pec na drevo SYMBIA


Výhody pecí na drevo
Od prirodzeného vzoru plameňa, až po typické praskanie: pece na drevo oslovujú všetky zmysly. Poskytujú nielen príjemné teplo, ale tiež vytvárajú veľmi špeciálnu atmosféru. Pece RIKA stelesňujú originalitu kombinovanú s moderným kúrením, ktoré je vďaka inteligentnej technológii obzvlášť priateľské k životnému prostrediu. Nezanedbáva sa ani pohodlie: okrem manuálneho riadenia horenia je možné proces spaľovania do značnej miery regulovať automaticky pomocou technológií RIKATRONIC 3 a RIKATRONIC 4.
RIKATRONIC 4 – Zapáľte pec stlačením tlačidla, keramický zapaľovač spoľahlivo zapaľuje pripravené palivové drevo cez zapaľovač a zaisťuje príjemné teplo, kedykoľvek budete chcieť.


Kombinované pece - Ceníte si všestrannosť, či už ide o drevo alebo pelety?

 

kombinovane pece rika
Kombinovaná pec PARO

 

kombinovana pec
Kombinovaná pec INDUO


Výhody kombinovaných pecí
Kombinované pece kombinujú to najlepšie z oboch vykurovacích systémov v jednej peci. Ponúkajú klasický oheň a súčasne technológiu pecí na pelety. Pre tých, ktorí sa nemôžu alebo nechcú rozhodnúť, je kombinovaná pec presne tou pravou vecou: typické praskanie a sálavé teplo kúrenia na drevo v kombinácii s pohodlnou a intuitívnou ovládateľnosťou pecí na pelety. Na prepínanie medzi režimom kúrenia na drevo a peletami nie je potrebné na peci nič meniť. Kombinovaná pec má plne automatickú detekciu paliva. V spojení s účinnosťou a šetrnosťou k životnému prostrediu sa vykurovanie stáva čistým potešením.

 

logo rika

 

 

 

 

 

 

Pin It