Dominik 38 Perspektiva 02

Ak v najbližších mesiacoch plánujete riešiť vlastné bývanie, na výber máte zo širokej ponuky v katalógu rodinných domov, niekoľko jedinečných programov a financovania ušité priamo na mieru.

 

Aktuálne končiaci rok bol veľmi komplikovaný aj pre celý stavebný sektor a všetko nasvedčuje tomu, že aj ten nadchádzajúci bude neľahký. Napriek tomu – alebo práve preto – sú správne rozhodnutia, kvalitní dodávatelia a ekonomicky výhodné kroky budú pri stavbách snáď ešte dôležitejšie ako kedykoľvek predtým. So spoločnosťou Ekonomické stavby sa k vysnívanému novému bývaniu môžete dostať jednoducho a s pomocou tímu odborníkov na všetky súvisiace oblasti.

 

Dominik 38 Obyvacka

 

Bývanie pre každého

K dispozícii máte hneď niekoľko programov, z ktorých si môžete vybrať podľa aktuálnej situácie. S programom Nulová hotovosť postavíte dom aj bez úspor a pozemku, čo v dnešnej dobe môže byť riešením pre mnohých klientov. Ak vám viac vyhovuje platba za dom až po jeho dokončení, najvýhodnejší pre vás bude program Pohodová stavba. V Ekonomických stavbách zároveň myslíme aj na mladé rodiny a ich kvalitné bývanie. Našli sme aj cestu, ako ľuďom bez možnosti získať úver sprístupniť splácanie domu. Odpoveď má názov Chytrý nájom.

 

Kristyna 36 Perspektiva 01

 

Prevedú vás celým procesom stavby

Cesta k novému domu nie je jednoduchá a ani aktuálna situácia ju nijako neuľahčuje. Ekonomické stavby vám však ponúkajú dvadsať rokov skúseností, aby vám k novému bývaniu čo najviac dopomohli. Pozemkový servis, maximálna služba a rýchle riešenia sú samozrejmosťou. Ponuka rodinných domov sa navyše neustále rozširuje tak, aby čo najviac zodpovedala aktuálnemu dopytu. Stačí si vybrať, definovať vaše požiadavky a odborníci z Ekonomických stavieb vás prevedú celým procesom stavby, vrátane nevyhnutných administratívnych procesov.

 

Lukas 44 Perspektiva

 

Nízkoenergetický dom? Žiaden problém

Nový rok prinesie aj zmeny v oblasti nárokov na tepelnotechnické vlastnosti stavieb. Ekonomické stavby už roky prinášajú domy s takmer nulovou spotrebou tepla. Podlahové kúrenie, tepelné čerpadlo, či luxusná kúpeľňa sú súčasťou rozsiahlej ponuky. Domy sú postavené iba z kvalitných a certifikovaných stavebných materiálov. „Nízke prevádzkové náklady domu považujeme za rovnako dôležité ako nízku splátku hypotéky. Po nízkoenergetických domoch vám s hrdosťou predstavujeme dom s nulovými prevádzkovými nákladmi. Dom, ktorý vyrobí všetku energiu potrebnú na kúrenie, varenie, svietenie a ohrev teplej vody,“ hovorí Milan Hlaváč, garant programu Génius. Ani zmien v legislatívnej oblasti sa s Ekonomickými stavbami nemusíte obávať.

Každý z domov v obsiahlom katalóg aj typ financovania pritom môže byť upravený pre vás, ušitý priamo na mieru. Rodinná firma s dlhoročnou tradíciou vám so všetkým rada pomôže.

 

O spoločnosti

Spoločnosť Ekonomické stavby bola založená v roku 1998 a už od začiatku svojej existencie sa zameriava na kvalitu a širokú ponuku služieb, čím je na trhu ojedinelá. Je tiež jedným z prvých výrobcov rodinných domov s certifikátom kvality podľa normy ISO 9001. Cieľom spoločnosti je sprístupniť bývanie v rodinnom dome čo najširšiemu spektru zákazníkov, čo sa im darí dosahovať širokou ponukou služieb, od prípravy individuálneho projektu, cez vybavenie stavebného povolenia, zabezpečenie najvýhodnejšieho financovania až po samotnú realizáciu. A to všetko za priaznivé ceny.

www.ekonomicke-stavby.sk

 

 

Pin It