Nastávajúci rodičia pravdepodobne zápasia aj s rozhodovaním, ako zariadiť detskú izbu. S tým ako dieťa rastie sa totiž menia aj jeho potreby. Práve preto mnohí siahajú práve po “detskom rastúcom nábytku.” Je však naozaj vhodný? A ktorú značku vlastne vybrať?

Výber správnej postieľky je nevyhnutný už od narodenia bábätka. Nielenže ovplyvňuje kvalitu spánku, ale aj zabezpečuje správny vývin chrbtice dieťatka. Konvertovateľné postielky spĺňajú všetky zdravotné parametre a navyše rastú spoločne s dieťatkom až do predškolského veku. Vyhnete sa tak striedaniu niekoľkých modelov. Detské rastúce postieľky od renomovaných výrobcov môžu byť neskôr dokonca prestavané na stôl alebo úložnú skrinku.

Medzi takéto značky patrí PALI či Bébé Jou, ktoré nájdete na babytrend.sk. Sú kvalitné, praktické a bezpečné. Výrobca Pali vás očarí svojim jedinečným dizajnom, ktorý je podčiarknutý vysokou kvalitou a neustálou inováciou. Farebné prevedenie a estetika sú doplnené netoxickou úpravou a ortopedickým roštom. Filozofiou Bébé Jou je najmä praktickosť, funkčnosť, bezpečie a kvalita. Sú určené na dlhoročné využívanie, preto sú veľmi odolné.

Naše tipy:

 

detska izba pali zoom sand detska postielka pali prestavitelna

Detská postieľka prestaviteľná Pali - ZOOM
- bezpečná vzdialenosť priečok
- ideálny, bezpečný tvar
- priečky nemajú ostré hrany
- odolnosť pri skákaní a hraní

 

 

10fcb74b4890843cd9787d7aec503048

Detská prestaviteľná postieľka Bébé-Jou Vigo
- moderný dizajn
- pevné bočnice
- výškovo nastaviteľný rošt
- plné bočnice alebo mreža

Každú z týchto rastúcich postieľok Pali a Bébé Jou môžete zakúpiť na babytrend.sk.

Pin It