23. 10. 2017
V bratislavskej Inchebe vyvrcholil 22. medzinárodný veľtrh nábytku, bytových doplnkov a interiérového dizajnu Moddom 2017. Počas piatich dní tu slovenskí a zahraniční výrobcovia a predajcovia nábytku predstavili najnovšie trendy v zariaďovaní interiérov, ponúkali nábytok i doplnky rôznorodých interiérových štýlov.

DSC 0270

Na ploche 20-tisíc metrov štvorcových vystavovalo 225 firiem z desiatich krajín (Slovensko, Česko, Francúzsko, Maďarsko, Poľsko, Slovinsko, Srbsko, Švédsko, Taliansko, Turecko). Medzi vystavovateľmi bola aj spoločnosť MEDIA/ST so svojimi časopismi Stavebníctvo a bývanie, EKO bývanie/bydlení a TOP trendy v bývaní.

DSC 0224

Prevažne nábytkárske spoločnosti priniesli do Bratislavy inteligentné, spratné, ale aj luxusné sedačky, variabilné kuchyne, futuristické svietidlá či tapety, koberce, podlahy najrôznejších materiálov, krby, nábytok a doplnky z exotického dreva, domáce spotrebiče, sauny, záhradný nábytok a množstvo ďalších exponátov. K hitom sezóny jednoznačne patrí nábytok z prírodných materiálov, predovšetkým z dreva.

Súčasťou veľtrhu bola už tradične aj výstava výtvarného umenia ART venovaná voľnému a úžitkovému umeniu - soche, maľbe, keramike, grafike, fotografii, drevu, sklu a všetkému, čo súvisí s umením.

DSC 0251

DSC 0276

DSC 0417

text: Moddom, bk

foto: redakcia

Pin It