Priestor pre športové aktivity, posilňovanie, biliard, ale aj pohodlný relax pri televízore a po ruke dostatok kvalitného alkoholu a vína. Keď chcel majiteľ domu vytvoriť pre seba a svojich priateľov súkromný priestor na trávenie voľného času, dal si podľa svojich predstáv navrhnúť a vybudovať pánsky klub.

383

Do spolupráce si zavolal architektov Petra Kolářa a Aleša Lapku. Tí využili terénne možnosti záhrady domu a na jej južnom okraji zasadili stavbu do svahu. Zo železobetónového kubusu tak je viditeľná iba kompletne presklená čelná fasáda.

Vnútorný priestor má plochu viac ako 80 metrov štvorcových a je rozdelený na dve časti. Fitness zónu a oddychovú zónu vyčleňuje stredová stena, ktorá je obložená zrkadlovými panelmi.

Na podlahe je použitá kombinácia liateho terazza s vloženým kobercom a liateho terazza s vloženou PVC podlahou. Odpočinkovému priestoru dominuje zavesený dizajnový luster. Surovosť materiálov použitých na stenách, stropoch a podlahe je vyvážená dubovým obložením zadnej steny a dubovým nábytkom.

384

385

386

387

388

389

391

text: bk
foto: Interier roku

Pin It