19. 5. 2018

Dom využíva rodina s deťmi ako víkendové bývanie. Keď sa dostal do rúk novému majiteľovi, padlo rozhodnutie redizajnovať interiér. Investor požadoval málo kovu a žiadne hladké kože a koženky.

log cabin interior design by odette 3

Dizajnérka do interiéru zvolila ako hlavné drevo dub, vlnu, bavlnu, ľan, kožušiny a naplavené drevo z Dunaja. Takmer všetko zariadenie bolo vyrobené na mieru. Vďaka tomu pôsobí jednotne a v kombinácii s použitými textíliami útulne.

„Čo sa týka štýlu nového zariadenia, nemal nejakú jasnú predstavu a plne mi ako dizajnérovi dôveroval. Rozhodla som sa prispôsobiť všetko typu objektu a vytvoriť tam oázu pokoja a relaxu v prírode, kde by ale bol všetok komfort, čo zákazník potrebuje. Takmer všetok nábytok bol vyrábaný na mieru z masívneho dubu. Rovnako aj väčšinu doplnkov a svietidiel vyrábali rôzny umelci,“ opísala svoj návrh dizajnérka Odeta Kmeť Fedorová.

log cabin interior design by odette 6

V kuchyni bola murovaná kuchynská linka vo vidieckom štýle, ktorá bola príliš malá, romantická a ornamentálna Nahradila ju linka z masívneho duba a kameňa. Tvorcovia návrhu odstránili drevenú prekážku, ktorá opticky oddeľovala kuchynskú časť od obývacej. Na jej miesto umiestnili dlhý ostrovček. Získali tak viac priestoru a možnosť zabudovať kuchynské spotrebiče.

Na mieru bol vyrobený aj rohový gauč, ktoré vyplnil veľký priestor a zároveň ponúka možnosť na spanie pre dve osoby.

log cabin interior design by odette 5

log cabin interior design by odette 7

log cabin interior design by odette 8

log cabin interior design by odette 38

log cabin interior design by odette 40

log cabin interior design by odette 43

log cabin interior design by odette 44

 log cabin interior design by odette 45

log cabin interior design by odette 49

text: bk, Interier roku

foto: ODETTE STUDIO

Pin It