Tisíce bytových doplnkov a dekorácií v škandinávskom, vidieckom, modernom, romantickom i industriálnom štýle. Vzájomne kombinovateľné kúsky z jedného i viacerých štýlov podľa vašich preferencií. V online obchode Bella Rose nájdete všetko po čom vaše dizajnové srdce túži.

 

bellarose uvod


Ak sa rozhodujete, ako si zariadiť domácnosť alebo len chcete priniesť nový esprit do vášho interiéru, a nie ste si istý, ktorý štýl by vám vyhovoval, otestujte sa. Na webe Bella Rose zodpovedaním pätnástich otázok zistíte, ktorý dizajn, štýl a bytové dekorácie sú pre vás vhodné. Test vám zaberie len niekoľko minút a je zdarma.

 

bellarose 5


Škandinávsky štýl
Jedným zo štýlov zariaďovania interiérov, ktorý sa stáva čoraz viac populárnym a obľúbeným je škandinávsky štýl. Jeho čaro spočíva v jednoduchosti a účelnosti na strane jednej a útulnosti a hrejivosti na strane druhej. Základom tohto štýlu sú svetlé farby a vzdušný priestor. Hlavnou farbou je biela, avšak je možné kombinovať ju so svetlo krémovou, béžovou, sivou alebo inými pastelovými farbami.
Vo svetlom interiéri sa skvele kombinujú jednotlivé kúsky tmavšieho nábytku z dreva, mramoru, kameniny alebo prútia. Nemusíte meniť celú zostavu nábytku, skúste to doplnkami, napríklad prútenými košíkmi na noviny, kameninovými črepníkmi alebo bambusovými dekoráciami. V obývačke, kde trávite najviac času, môžete svetelnosti pomôcť trendovými svietidlami a pohodliu mäkkými vankúšmi a hrejivými dekami.

 

bellarose 4


V spálni, ktorá by mala byť miestom oddychu a harmónie sa obklopte pokojnou atmosférou. Tú vám pomôžu dotvoriť koberčeky v tlmených farbách, jednofarebné svetlé obliečky, ktorých základným atribútom by mala byť kvalita materiálu. Napríklad ľanové obliečky nemusíte žehliť a spí sa v nich naozaj príjemne.

 

bellarose1

 


Kuchyni a jedálni škandinávskych krajín dominuje stôl z tmavého dreva. Ako prvotná investícia sa vám môže zdať z hľadiska finančného vysoká, ale kvalitný stôl z pevného dreva je trvácny a roky vydrží bez akýchkoľvek poškodení. Ak nezariaďujete nový priestor, doprajte si drevené doplnky, dosky na krájanie alebo drevené misy na ovocie či šaláty.

 

bellarose 3 

 


Domov je priestor, kde sa vraciate po hodinách práce a zhonu a mal by byť pre vás miestom s pozitívnymi emóciami a oázou pokoja. Doprajte si preto niečo, čo možno doteraz vášmu interiéru chýbalo. Voňavá sviečka, teplá štýlová deka, alebo kvalitné svietidlo na relax s knihou v ruke.


Na webe Bella Rose nájdete množstvo inšpirácie a nápadov.

 


Viac informácií: www.belarose.sk

Pin It