Chcete mať dokonalý prehľad o nehnuteľnosti? Riešením sú smart doplnky

 

assa sherlock smart doplnky 1

V dnešnej modernej dobe plnej technologických vychytávok už nie je ničím zvláštnym, nechať si cez aplikáciu pripraviť svoju obľúbenú kávu, zatiaľ čo trčíte v zápche, alebo sledovať pečenie koláča cez HD snímky vo smartfóne, kým pracujete v záhrade. Tieto inteligentné funkcie nám zjednodušujú každodenný život, šetria čas a zvyšujú komfort užívania. Aby ste však mali pod kontrolou celý váš domov, nielen mäso v rúre, je potrebné vybaviť interiér i exteriér smart doplnkami na zvýšenie bezpečnostnej úrovne nehnuteľnosti. 

 

Dokonalý prehľad o domácnosti

assa sherlock smart doplnky 4

 

Všetko ale začína a končí pri kvalitných bezpečnostných dverách. Tie už sú samozrejmosťou každej novej či zrekonštruovaných nehnuteľností, vďaka čomu ochránia vašu domácnosť pred neželanými návštevníkmi. Aby ste však mali maximálny prehľad o tom, čo sa deje v byte či dome pokiaľ ste preč, experti na bezpečnosť zo spoločnosti SHERLOCK® odporúčajú vybaviť nehnuteľnosť smart doplnkami, vďaka ktorým viete monitorovať a kontrolovať objekt aj na diaľku. V ich portfóliu produktov nájdete okrem bezpečnostných dverí vyrobených pre každého majiteľa na mieru, aj bohatú škálu inteligentných doplnkov z radu Yale Smart Living. Ide o high tech riešenia – alarmy, snímače pohybu, kontakty kontrolujúce otváranie a zatváranie okien a dverí, IP kamery so živým streamingom, online digitálne priezorníky či motorizovaný zámok na otváranie dverí na diaľku.

 

Odborné poradenstvo aj u vás doma

Ak si nie ste istí, aké smart doplnky sa hodia pre vašu domácnosť, obráťte sa na odborníkov zo spoločnosti SHERLOCK®, ktorí k vám ochotne prídu aj vo večerných hodinách po pracovnom čase, kedy bývajú klasické obchody už dávno zatvorené. V pohodlí vášho domova vám poradia, ako môžete svoje bezpečnostné dvere vylepšiť. Počas bezplatnej a nezáväznej konzultácie vám ponúknu aj servisné služby k bezpečnostným dverám. Vedeli ste, že vďaka pravidelnému servisu a údržbe bezpečnostných dverí SHERLOCK® vám vydržia celú jednu generáciu, teda 25 rokov? Ručne vyrobená mohutná oceľová konštrukcia je základom bezpečnostných dverí SHERLOCK®. Vďaka nej, ako aj rade ďalších špeciálnych prvkov, získali dvere Sherlock v autorizovaných testoch certifikáty garancie a bez problémov zvládnu nápor priemernej štvorčlennej rodiny alebo páru s domácim miláčikom, ktorí v priebehu 25 rokov otvoria dvere približne dvere 200-tisíckrát.

 

assa sherlock smart doplnky 2

  

Smart tip pre domy

Chcete mať prehľad o tom, čo sa deje v okolí vašej domácnosti ? Systém Yale Smart Home CCTV vám umožňuje kvalitný a živý záznam vo vysokom rozlíšení. Videozáznam sa archivuje a pozrieť si ho môžete cez smartfón kdekoľvek na svete. Kamery sú vodotesné a majú nočné videnie, takže prinášajú jasný obraz aj počas slabého osvetlenia alebo v prípade zlého počasia. Externý systém kamier je možné rozširovať o ďalšie kamery podľa vašich potrieb. 

 

Viac informácií nájdete na www.sherlock.eu.

Pin It