Miele TRIFLEX HX1Miele uvádza na trh svoj tyčový aku vysávač TRIFLEX HX1, ktorý predstavuje tri inovácie v jednej – skvelý dizajn, extrémnu saciu silu a rýchlosť – a spája tri bezdrôtové vysávače do jedného prístroja s výdržou batérie až do 120 minút.

 

Prakticky každá tretia domácnosť v Európe dáva prednosť akumulátorovému vysávaču a tento trend naďalej rastie. Zákazníci oceňujú najmä flexibilitu spojenú so zodpovedajúcim výkonom. Popredný výrobca domácich spotrebičov, značka Miele, uvádza na trh model vysávača Miele TRIFLEX HX1, ktorý reaguje na meniace sa potreby zákazníkov a prináša vynikajúce vlastnosti, dizajn aj hygienu do každej domácnosti. Vysávač stavia na koncepte 3 v 1 a prináša tak kombináciu krásneho úžitkového dizajnu prístroja, flexibility a extrémnej sacej sily. Základným prvkom celého vysávača je PowerUnit, ktorá sa skladá z motorovej jednotky, zásobníka na prach a batérie s výdržou až 60 minút. Flexibilita celého systému spočíva v rýchlom uspôsobení sa potrebám vysávania. PowerUnit môžete umiestniť pod rukoväť pre ľahké vysávanie v neprístupných miestach pod nábytkom alebo môžete sňať elektrickú kefu a saciu silu použiť na vysávanie látkových povrchov a prikrývok. Jednotka PowerUnit úplne spoľahlivo funguje aj samostatne, preto s ňou pohodlne povysávate napríklad aj svoje vozidlo.

 

Maximálna flexibilita v každej situácii

„Vďaka tejto flexibilite pri manipulácii v kombinácii s výkonným vysávním a výdržou batérie až 60 minút je TRIFLEX na trhu úplne jedinečný,“ hovorí Petr Chlada, obchodný riaditeľ spoločnosti Miele pre Českú republiku a Slovensko. Vysávač vyrába nemecký závod v Bielefelde. Celý systém beží na lítium-iónovej batérii nemeckého prémiového výrobcu kvalitných batérií Varta, pričom zákazníci si môžu voliť hneď zo siedmich modelových variantov, kedy prvotriedny rad vysávača Miele TRIFLEX HX1 Pro vydrží v aktívnom režime vysávania až 120 minút. Ani v základnom modeli však nie sú používatelia ochudobnení, pretože vysávač vydrží na jedno nabitie až 60 minút.

Vysávač Miele TRIFLEX HX1 môžete bezpečne pripevniť pomocou priloženého držiaka na stenu, čo ocenia najmä rodiny v menších bytoch. Veľkou výhodou je samostatné nabíjanie batérie, ktorú môžete z vysávača ľahko odňať a preniesť k zásuvke. Vďaka zmenám ťažiska dokáže vysávač stáť vo zvislej polohe aj samostatne, a to prakticky kdekoľvek v domácnosti. Vysávač Miele TRIFLEX môžete kúpiť od 549 € v Miele Experience Centre v Bratislave alebo u autorizovaných partnerov. Z pohodlia domova tiež online na shop.miele.sk.

 

Pin It