S nadychom zenskostiKeď nepracuje alebo necestuje, označuje sa za gaučový typ. Jej domov je prispôsobený veľkým návštevám aj samotárskym chvíľam, keď chce počas daždivých dní sedieť s časopisom nad šálkou čaju. Ako bývalá novinárka z magazínu o bývaní má nos na vybrané kúsky. Bývanie Delie Fischer je dôkazom toho, že spojenie najnovších trendov s nadčasovými riešeniami funguje skvelo.

 

Vôňa domova

Na svojich cestách vždy hľadá nové nápady a inšpirácie. Pocit domova si navodzuje vlastnou kozmetikou a vôňami, pretože nemá rada hotelové telové mlieka a šampóny. V jej batožine nikdy nechýba nabitý telefón (aby bola v spojení s domovom) a notebook. Ale ako vlastne trávi čas doma, vo svojom krásnom apartmáne v Mníchove? Podľa jej vyjadrení by sme ju pokojne mohli nazvať gaučovým typom. Hoci veľa cestuje, doma sa rada uvoľní pri dobrej knihe alebo filme a takýmto spôsobom oddychuje. Samozrejme, so psom Lolou po boku. „Počas daždivých dní rada sedím v mojom knižnom kútiku so šálkou čaju a prezerám si magazíny. Ale mám rada aj spoločnosť a teší ma pozývať si sem rodinu a priateľov, preto je pre mňa dôležité mať veľký jedálenský stôl,“ zdôverila sa časopisu Forbes.

 

S nadychom zenskosti 01

Veľký jedálenský stôl je pre Deliu dôležitý aj z toho dôvodu, že k sebe rada pozýva rodinu a priateľov. Efektne pri ňom pôsobia štýlové stoličky so zamatovým čalúnením.

 

V štýle feminine glam

Bývanie Delie Fischer je dôkazom toho, že spojenie najnovších trendov s nadčasovými riešeniami je skvelým nápadom na aranžovanie interiéru. Prezradila nám, aké sú tajomstvá štýlu, ktorý návštevy uchváti už pri vstupe do jej príbytku. Deliin priestranný byt sa nachádza v starodávnom mestskom dome v Mníchove. Pri zariaďovaní kládla veľký dôraz na to, aby sa základom aranžovania stali klasické, nadčasové prvky, napríklad krb alebo ozdobné lišty a rímsy. Sú v kontraste s modernými tvarmi a výraznými prvkami – vankúšmi v čučoriedkovej farbe či vzorovanými pufmi. Celok je potom jednoducho úžasný. Farebný základ tvoria upokojujúce jemné odtiene bielej, béžovej a šedej. Oživuje ich lesk striebornej a zlatej spolu so sýtymi odtieňmi modrej, fialovej a ružovej. Je to ideálna paleta na vytvorenie interiéru s nádychom ženskosti.

 

S nadychom zenskosti 02

Pri zariaďovaní kládla majiteľka veľký dôraz na to, aby sa základom aranžovania stali klasické, nadčasové prvky, napríklad krb alebo ozdobné lišty a rímsy.

S nadychom zenskosti 03

S nadychom zenskosti 04

V byte nájdeme galériu štýlových čiernobielych fotografií.

 

Kľúčové svetlo

Ktorá miestnosť je v tomto byte najdôležitejšia? Jednoznačne obývačka! „Centrálnym bodom tejto miestnosti je veľká krémová pohovka, ktorej robí spoločnosť mäkký koberec,“ povedala Delia. „Tento dizajnový prvok vnáša do interiéru útulnú atmosféru. K tejto sezóne neodmysliteľne patrí mramorový konferenčný stolík, ktorý je nielen moderný, ale aj veľmi elegantný. Celok dopĺňa originálne kreslo, ktoré je bezpochyby hviezdou aranžovania.“ Pre majiteľku bytu je dôležitá obývačka, ale jej srdce si získala jedáleň. „Možno sa práve ona stane mojím obľúbeným miestom v mojom príbytku,“ doplnila. „Najviac sa mi tu páči spojenie dlhého stola s palácovým osvetlením, od ktorého sa nedá odtrhnúť zrak.“ Práve teplé svetlo považuje za jednu z kľúčových vecí, vďaka ktorým sa vo svojom domove cíti dobre a takisto je veľkou fanúšičkou vonných sviečok. Efektným prvkom aranžovania jej apartmánu sú aj moderné a štýlové stoličky so zamatovým čalúnením.

 

S nadychom zenskosti 0607

Ktorá miestnosť je podľa majiteľky najdôležitejšia? Jednoznačne obývačka! Centrálnym bodom miestnosti je veľká krémová pohovka, ktorej robí spoločnosť mäkký koberec.

 

Atmosféru tvoria doplnky

Delia vie, aké dôležité sú pri zariaďovaní doplnky. Preto v jej byte nájdeme galériu štýlových čiernobielych fotografií a módne dekorácie, ako napríklad zrkadlo zdobené zlatými motýľmi. V spálni by podľa kreatívnej riaditeľky mala vládnuť intímna a útulná atmosféra. Vytvoria ju, okrem iného, huňaté koberce a kožušiny, po ktorých môžete chodiť bosí a nebude vám zima na nohy. Aranžovaniu dominuje šedá. „Táto farba vnáša do interiéru pokoj a je veľmi elegantná“, vysvetlila Delia. Prehliadku svojho apartmánu končí Delia na mieste, ktoré, ako hovorí, nesmie chýbať v žiadnej domácnosti. Je ním čitateľský kútik s pohodlným ležadlom a policami plnými inšpiratívnych obrázkových kníh. Práve tu Delia nachádza chuť do práce a nových projektov.

 

S nadychom zenskosti 07

 

S nadychom zenskosti 09

S nadychom zenskosti 10

 

Dostatok prirodzeného svetla a správe zvolené osvetlenie v teplých odtieňoch je jednou z kľúčových vecí, vďaka ktorým sa budete doma cítiť komfortne aj vy.

S nadychom zenskosti 08

 

S nadychom zenskosti 11

Čitateľský kútik s pohodlným ležadlom a policami plnými inšpiratívnych obrázkových kníh je miestom, kde sa dá načerpať chuť do práce a nových projektov.

 

S nadychom zenskosti 13 

V spálni by mala vládnuť intímna
a útulná atmosféra. Vytvoria ju, okrem iného... 

S nadychom zenskosti 12 

...huňaté kobercea kožušiny, po ktorých môžete chodiť bosí a nebude vám zima na nohy. 

 

Pin It