Hanna smart home loxone showroom obyvacka kuchyna osvetlenie

Inteligentný dom vám vie ušetriť viac ako 50-tisíc úkonov a rozhodnutí ročne. V skratke by sa dalo povedať, že koná podľa vašich predstáv a namiesto vás. Ak je ťažké si to predstaviť bližšie, v Komárne vyrástol showroom, v ktorom si tento pocit môžete sami vyskúšať.

 

Usadíte sa na pohodlný gauč, vedľa vás začne pokojne praskať oheň v dizajnovom otvorenom krbe a osvetlenie sa mierne stlmí na vytvorenie príjemnej podvečernej pohody. Hoci za oknami padá prvý sneh, v miestnosti vládne akurátna teplota od momentu, kedy ste vstúpili dnu. Žalúzie sa totiž cez deň automaticky natočili tak, aby do miestnosti preniklo čo najviac slnečných lúčov a prehrialo tak interiér – úplne zadarmo. To všetko sa udialo bez toho, aby ste čo i len pohli prstom. Ak by ste boli vo svojom domove, stačila by už len šálka dobrého čaju. Zatiaľ sa však nachádzate v komárňanskom showroome firmy Hanna, ktorá ponúka zmenu štandardných domov na tie inteligentné. Ak sa neviete rozhodnúť, či vytvoriť z vášho domova inteligentný, toto je to najlepšie miesto, kde sa zastaviť.

 

Hanna smart home loxone showroom kuchyna tienenie jedalen

Komárňanský showroom a ukážka inteligentného tienenia okien.

Dom s lokajmi podľa vášho výberu

„Systém Loxone ponúka dokonalú súhru všetkých komponentov. Je už na samotnom zákazníkovi, koľko a aké z nich si zvolí. Inteligentný dom zahŕňa správu osvetlenia, ozvučenia, energií, rekuperáciu, reguláciu teploty a mnoho iného,“ hovorí majiteľ firmy Hanna Peter Hrabovský. Inými slovami, inteligentný dom je vlastne dom s lokajom, respektíve viacerými lokajmi. Tí sa starajú o vaše pohodlie a konajú tisícky úkonov ročne namiesto vás. Komárňanský showroom značky Hanna vám týchto lokajov „osobne predstaví“. Či už sú to svetelné nálady, dotykové tlačidlá alebo mobilná aplikácia na ich ovládanie. Prehliadky sa uskutočňujú v malých skupinkách, takže každý má priestor na vyskúšanie všetkých možností inteligentného domu. Navyše, počas celej prehliadky je k dispozícii lektor, ktorý ochotne odpovie na všetky vaše otázky.

Úplne nová dimenzia bývania

„Ideálnou voľbou je osobná návšteva nášho showroomu. Na ploche 160 metrov štvorcových sa na vlastnej koži presvedčíte, že inteligentný dom otvára úplne novú dimenziu bývania. Pohodlnejšiu, bezpečnejšiu, príjemnejšiu,“ pokračuje Peter Hrabovský.

 

Hanna smart home loxone showroom sauna pripravena

Keď prídete domov, sauna už môže byť vyhriata, osvetlená a pripravená na použitie.

 

V showroome firmy Hanna si môžete dokonca vyskúšať aj domácu saunu. Ako inak, inteligentnú. Znamená to, že presne v stanovenom čase sa sauna zohreje a rozsvietia sa svetlá pre navodenie tej správnej atmosféry. Vám stačilo len vziať do ruky tablet, aktivovať obľúbený saunovací program a teraz je vašou úlohou už len vychutnať si samotný relax. Aj o údržbu po saunovaní sa inteligentný dom postará sám.

Medzi vychytávky, ktoré nájdete v ukážkovej obývačke, patrí aj nenápadný, no o to efektívnejší pohybový a požiarny senzor. Tie súvisia so širokou škálou ochrany: nielen pred zlodejmi, ale napríklad aj pre požiarom alebo najrôznejšími haváriami. O všetkom neobvyklom, čo sa v dome deje, budete ihneď informovaní. A to je stále len zlomok z toho, aké možnosti vám inteligentný dom ponúka.

 

Hanna smart home loxone showroom obyvacka pohybovy senzor

Nenápadný, no veľmi dôležitý pohybový senzor.

 

Nestrácajte čas úkonmi, ktoré vyrieši dom sám

Je pritom len na vás, koľko a akých „lokajov“ si pre svoj dom zvolíte. Odborníci z firmy Hanna vám radi pomôžu nastaviť všetko presne podľa vašich požiadaviek. „V ukážkovej inteligentnej domácnosti v Komárne si vyskúšate mnohých smart lokajov, mnoho našich technologických vychytávok. Ale v ponuke ich je ešte viac, všetko vieme zákazníkovi ušiť priamo na mieru,“ potvrdzuje Peter Hrabovský. Prečo teda strácať drahocenný čas rutinnými úkonmi, ak to za vás už dokáže urobiť samotný dom? Príďte si aj vy vyskúšať možnosti inteligentného domu – samozrejme, úplne zadarmo!

 

S čím všetkým vám vie pomôcť inteligentný dom:

  • Osvetlenie
  • Regulácia teploty
  • Rekuperácia
  • Tienenie
  • Ochrana
  • Prístup
  • Ovládanie
  • Energie
  • Ozvučenie
  • Welness

www.hanna.sk

Pin It