Hanak

 

Dokonale zladený interiér v tej najvyššej kvalite. Výroba nábytku vrátane interiérových dverí v rovnakom dizajne a prevedení od jediného výrobcu. Jeden domov. Jedna značka. To je HANÁK NÁBYTOK.

 

Hlavným cieľom HANÁK INTERIOR CONCEPT je umožniť klientom vytvorenie dokonale zladeného, ​​vysoko kvalitného a komfortného domova. Už nemusíte strácať čas návštevou veľkého počtu dodávateľov a predajcov a pri každej príležitosti riešiť dilemu či bude prevedenie alebo farba medzi sebou aspoň trochu ladiť. HANÁK vám zladí interiér materiálovo i farebne do jednotného dizajnu.

 

Hanak 02

Model CONTURA s dizajnovou úchytkou vo skosenie. Zdroj: www.hanak-nabytek.cz

 

HANÁK ponúka široké portfólio výrobkov pre celý interiér. Na svoje si prídu milovníci moderného nábytku, ale aj tí, ktorí preferujú skôr rustikálny štýl. Krásne kuchyne, obývacie izby, spálne, šatníkové skrine, kúpeľne, interiérové ​​dvere a mnoho ďalšieho nábytku a doplnkov nájdete v ich ponuke.

 

Hanak 03

Obývačka s interiérovými dverami v obklade. Zdroj: www.hanak-nabytek.cz

 

Interiérové ​​dvere sú jedným z dominantných prvkov interiéru a možnosť zladiť ich s okolitým nábytkom je obrovský benefit, ktorý si vďaka spoločnosti HANÁK môžete vychutnať. Nehovoriac o vlastnej kolekcii jedálenských a konferenčných stolov a stolíkov, jedálenských stoličkách a sedacích súpravách vlastného dizajnu.

 

Hanak 04

Spálňa FARGO v dizajnovom prevedení. Zdroj: www.hanak-nabytek.cz

 

Už od roku 1926 je filozofiou spoločnosti HANÁK precízne spracovanie a kvalita materiálov. Spoločnosť HANÁK ponúka svojim klientom vždy len ten najkvalitnejší, vysoko odolný a zdravotne nezávadný nábytok podľa hesla "Dizajn a kvalita generáciám".

Realizácia dokonalého interiéru so spoločnosťou HANÁK NÁBYTOK sa naozaj oplatí. www.hanak-nabytek.cz

 

 

Pin It