novy rok zelanie prihovor

 

Vážené čitateľky, vážení čitatelia,

 

s blížiacim sa koncom roka 2020 nám dovoľte poďakovať sa za priazeň a čas, ktorý ste spoločne s nami strávili či už pri našom printovom titule Stavebníctvo a bývanie alebo na portáli www.stavebnictvoabyvanie.sk.

Počas celého roka sme sa snažili prinášať vám aktuálne novinky, rozhovory, praktické rady a inšpirácie pre vaše bývanie a pevne veríme, že boli pre vás prínosom. Aktuálne končiaci rok bol veľmi komplikovaný aj pre celý stavebný sektor a všetko nasvedčuje tomu, že aj ten nadchádzajúci bude neľahký. Napriek tomu – alebo práve preto – vám budeme aj naďalej prinášať všetky dôležité informácie, keďže správne rozhodnutia, kvalitní dodávatelia a ekonomicky výhodné kroky budú pri stavbách snáď ešte dôležitejšie ako kedykoľvek predtým. 

Neustále pracujeme na tom, aby vám boli naše témy čo najbližšie, a preto aj v novom roku prinesieme na našom portáli www.stavebnictvoabyvanie.sk viaceré novinky. Môžete nás tiež sledovať na našom facebookovom profile či na Instagrame, ktoré sú denne aktualizované a kde nájdete vždy balík inšpiratívnych a originálnych príspevkov. Radi budeme načúvať aj vašim potrebám, názorom a skúsenostiam – sme otvorení diskusii na ktorejkoľvek zo spomínaných platforiem.

Ak plánujete budúci rok kupovať či predávať nehnuteľnosť, stavať dom, rekonštruovať vaše bývanie, revitalizovať záhradku alebo chcete mať jednoducho prehľad o dianí v oblasti nehnuteľností a na realitnom trhu, všetko podstatné nájdete na www.stavebnictvoabyvanie.sk

Celý tím Stavebníctva a bývania vám praje šťastný štart do nového roku, veľa zdravia a úspešnú realizáciu vašich plánov (nielen) v realitnej oblasti.            

    

Pin It