SaB profilovka FB

Nové číslo magazínu Stavebníctvo a bývanie je plné jarných inšpirácií a noviniek zo sveta dizajnu a architektúry.

 

Rok je len vo svojej prvej tretine a už nás čo-to naučil. Hlavne vo vzťahoch. Tých medziľudských i v rámci prostredia. Hovorí sa: „Ukáž mi, ako bývaš, a ja ti poviem, kto si.“ Pre istotu som upratala. A to nielen „mokrou handrou“, ale vďaka upratovaniu som sa doslova dostala do podstaty svojho bytia. Nájdite vášeň v upratovaní aj vy. Dá sa to vôbec? Inšpirujúce tipy nájdete práve v novom vydaní časopisu SaB.

 

Banner nove cislo sab

 

Svet plný inšpirácií

Sú vskutku nádherné a veríme, že si ich zo strán časopisu prenesiete k vám domov. Inšpirujte sa aktuálnymi trendmi v oblasti bývania a životného štýlu. Poďte sa pozrieť do domu rodiny Juli Daoust a Johna Bakerových, ktorý spája škandinávsky dizajn a japonskú estetiku v Severnej Amerike. Nahliadnite spolu s nami do srdca domova Monicy Förster, jednej z popredných švédskych dizajnérok. Zuzana Mrázová, certifikovaná konzultantka Metódy KonMariTM, vám pomôže vniesť do vášho domova pokoj. Áno, aj do home officu –  trendu, ktorý trendsetteri vôbec nemali v pláne. Výtvarníčka Lucia Tallová, architekti Janka Tartaľová a Michal Tartaľ, Ilja Skoček či Rado Buzinkay, Andrej Ferenčík a Jakub Viskupič vás prevedú svojimi najnovšími dielami, ktoré tvorili pre pestrofarebnú paletu klientov.

 

ilja skocek 

 

Záhrada ako ďalšia miestnosť

Inšpirujte sa trendmi roku 2021 nielen doma, ale i na balkóne, terase, záhrade... Prebuďte ich k životu pomocou našich odborníkov i skvelých trendov. Pomôžeme vám vytvoriť si z exteriéru doslova ďalšiu miestnosť, ktorá vás bude tešiť celý rok.

 

foto Leontína Berková archív Antonín Němec

 

Spolu s odborníkmi sme diskutovali na tému štátnych úverov a pomoci podnikateľskému prostrediu. So stavebnými firmami, dodávateľmi a developermi sme si sadli za okrúhly stôl a rozprávali sa o tom, ako vám vieme v týchto časoch pomôcť vytvoriť kvalitný priestor na bývanie, prácu a ušetriť vaše financie vo váš prospech, nie na úkor kvality.

V redakcii sme mysleli už aj na leto. Je to taký náš svetlý bod na „konci tunela“. A práve preto sme sa v čísle SaB marec/apríl venovali téme bazénov, v ktorej budeme pokračovať i v tom nasledujúcom. Posvietili sme si aj na nové stavebné materiály, ktorých technológie a inovácie naberajú rýchly spád.

 

bazeny leto

 

A keďže sa blížia pohodové letné dni, naša pozornosť sa bude upierať priamo na srdce domova – kuchyňu, jej trendy tak v interiéri, ako aj exteriéri. A záhrada? Tak tá naberie taktiež úplne nový charakter. Tulipány už budú odkvitnuté, no vy sa z nej vďaka radám našich odborníkov budete tešiť i naďalej.

Pevne veríme, že kultúrna bodka na záver je i nádejou, že všetko má svoj koniec. Svoje „bubliny“ si spríjemnite ako najviac vládzete a môžete, inšpirujte sa naším časopisom. A tešme sa všetci, až jedného dňa prasknú a my sa konečne stretneme osobne na výstavách, podujatiach, koncertoch...

 

 

Pin It