priatelia reunion

Reprofoto: Youtube

 

Ikonickí Priatelia zostarli, ich byty nie. Prvé zábery špeciálnej epizódy ukazujú, ako nezameniteľné interiéry znovu vytvorili.

 

 Ťažko sa nájde človek, ktorý by nevidel aspoň pár dielov legendárneho televízneho hitu 90. rokov. Seriáloví Priatelia Ross, Rachel, Monica, Phoebe, Joey a Chandler spolu natočili presne 236 častí – a po viac ako 17 rokoch sú späť. Už dlhšie bolo zrejmé, že špeciálne vydanie Friends: The Reunion nebude pokračovanie príbehu. Pôjde skôr o zostrih zo stretnutia hercov po rokoch a trailer, ktorý HBO práve vydalo, sľubuje nielen zábavu, ale aj návrat do starých čias plný autentických emócií hercov. HBO zároveň oznámilo dlhoočakávaný termín vysielania špeciálnej epizódy: bude ním štvrtok, 27. máj 2021. 

 

Pri tejto prležitosti boli znovu vytvorené aj ikonické miesta, v ktorých sa dej Priateľov odohrával. Šestica hercov sa tak opät po rokoch stretne nielen v Monikinom a Rachelinom byte, ale aj u susedov Joeyho a Chandlera. Na pár chvíľ znovu ožije dokonca aj legendárna kaviareň Central Perk. Milióny fanúšikov po celom svete si tak budú môcť už o pár dní zaspomínať na obľúbené bývanie newyorských priateľov. To pri tejto špeciálnej príležitosti znovu vyrástlo v priestoroch Stage 24 v štúdiách Warner Bros. 

 

Pozrite si prvé zábery z dlhoočakávanej epozódy Friends: The Reunion:

 

 

 

 

 

 

 

Pin It