m luxury interier 

Luxus, elegancia a kvalita. To sú tri piliere, o ktoré sa opiera tím spoločnosti M Luxury pri tvorbe elegantných interiérov na mieru.

 

Ako dodať priestorom skutočnú jedinečnosť? Odborníci z M Luxury poznajú odpoveď: pri svojej práci sa spoliehajú na top značky produktov a zároveň starostlivo vyberajú jednotlivé materiály. „Prírodný kameň ako ónyx alebo mramor je dominantným prvkom. Je to kus prírody, ktorý prinesie do každého interiéru kus luxusu, jedinečnosti a elegancie,“ tvrdí Simona Ostrožlíková, manažérka spoločnosti. So spracovávaním prírodného kameňa majú dlhoročné skúsenosti a produkty v ich portfóliu sú celosvetovo známe značky.

Od návrhu priestorov až po samotnú realizáciu

Tím profesionálov tak dokáže ponúknuť komplexné služby v oblasti dizajnu a stavebníctva. V skratke, všetko od dizajnu priestorov, cez konštrukčné a technické výkresy či dodanie materiálov až po samotnú realizáciu. A to je veľmi podstatné, nejde totiž o návrhy krásnych, ale nedosiahnuteľných vzdušných zámkov. Práve naopak, M Luxury také dokáže aj reálne vytvoriť.

 

m luxury interier

 

„Každý klient má doma kus „drahokamu“ v podobe luxusnej ónyxovej steny, mramorovej podlahy či obkladov, žulových dosiek, stolov a podobne,“ vymenúva manažérka spoločnosti. Bloky spomínaných kameňov pritom pochádzajú z rôznych kútov sveta od tých najexkluzívnejších dodávateľov.

Každý interiér je tak pripravený na mieru pre konkrétneho zákazníka, aj tak by sa však dal definovať „rukopis“ spoločnosti M Luxury. Je ním jednoduchosť, čisté línie a zemité farby doplnené o prírodné materiály. Podľa manažérky firmy sú práve tie čoraz viac vyhľadávané, no v trendovom interiéri by rozhodne nemali chýbať ani veľkoformátové obklady, dlažby a veľkoplošná keramika. Tie skvele doplnia napríklad drevené podlahy a prírodný kameň. Rozmenené na drobné je to napríklad značka Porcelanosa, ktorú na slovenskom trhu zastupuje M Luxury. Za prírodnými kameňmi stoja dodávatelia, od ktorých je dovážaný kameň z rôznych kútov sveta (od Brazílie cez Indiu a Afriku až po Španielsko či Irán). Pre ten najlepší výsledok je potrebné pracovať s tými najlepšími partnermi.

 

m luxury interier

 

Prírodný alebo umelý kameň? Oba majú svoje výhody

Kameň si čoraz viac nachádza svoje uplatnenie aj v kuchyni. Trh však ponúka mnoho druhov a nie je vždy jednoduché sa v tejto ponuke zorientovať. Manažérka hovorí, že všetky kamene majú svoje plusy: „Prírodný kameň je napríklad odolný voči vysokej teplote, oderu a nikdy nestráca svoju hodnotu a trend. Technický kameň a keramiku volíme najmä vtedy, keď si praje zákazník mramorový vzor, alebo jednoduché čisté farby, ktoré pri žule chýbajú.“

 

m luxury interier

 

Najväčším plusom umelého kameňa je podľa nej vytváranie neviditeľných spojov pri spracovaní, čím sa dosiahnu maximálne čisté línie celej pracovnej dosky. Tým najpodstatnejším krokom je kvalitné spracovanie, lebo len vďaka nemu sa dá dosiahnuť to, aby materiály spĺňali všetky požiadavky a klient mohol využiť všetky spomínané výhody.

Keď pekná myseľ vytvára pekné veci

Miesta, kde prírodný kameň krásne vynikne a urobí skvelú službu, sú najčastejšie dlažby, obklady, kuchynské pracovné dosky, stoly, dekoračné steny, schodiská, fasády alebo parapety. Ale podobne, ako je nekonečne veľa typov ľudí a ich štýlov, je to aj s kameňmi. Neexistuje viac pekný alebo menej pekný. „Nič iné nie je viac dôležité, ako keď si klient vyberie to, za čím ho ťahajú oči a srdce.“  Profesionáli z M Luxury sú pripravení ho touto cestou sprevádzať a správne nasmerovať. Všetko v duchu hesla: Nice minds make nice things (Pekná myseľ vytvára pekné veci). „Všetko, čo vytvárame, vytvárame zo srdca a veci, ktoré vznikajú pod našimi rukami, tú radosť zo sebou nesú až domov ku svojim novým majiteľom,“ uzatvára manažérka spoločnosti.

www.mluxury.sk

Pin It