1

Photographee.eu/Shutterstock.com

 

Chýba vám v domácnosti viac miesta na všetky dôležité maličkosti? Je pre vás aj veľký byt stiesnený? Máme pre vás riešenie bez zložitých otázok, ktoré sa u vás doma postará o estetiku a dokonalý poriadok.

 

Kovový regál je spoľahlivý, odolný a tiež lacný. Z nejakého dôvodu sa ale tieto konštrukcie ešte donedávna používali hlavne v garážach a skladoch, dnes sú však viac ako vhodné aj do bežného mestského bytu. A má to svoje dôvody.

Kovové regály v interiéri obytných priestorov sú nielen pohodlné, ale aj štýlové a moderné. Poďme sa spoločne o tom presvedčiť, ako jednoduché a krásne zariadenie priestoru s nimi môže byť.

 

Moderná a vkusná alternatíva k obvyklému skladovaniu

Otvorené police sú v interiérovom dizajne trendom pomerne dlho. Tie, ktoré sú vyrobené z odolného a ľahkého kovu, sú k obvyklému skladovaniu nevšednou alternatívou. A práve tá si získava čoraz viac fanúšikov.

Všetky moderné modely takýchto štruktúr sú ľahké a kompaktné, vyrobené zo špeciálnej ocele, elegantne tenké a pritom stabilné a silné.

Kovové regály už nie sú smiešnymi, objemnými a ťažkými konštrukciami, ktoré sa pred päťdesiatimi rokmi používali len v skladoch a výrobných dielňach. Dnes môžu slúžiť nové paletové regále od Majster Regál ako univerzálne stojany s otvorenými policami pre tradičné domáce potreby alebo ozdoby.

Udržia nielen ľahký dekor, ale aj ťažké predmety, ktoré niekedy presahujú možnosti moderného nábytku. A s nosnosťou políc až do 800 kg sa o tom môžete veľmi rýchlo presvedčiť nielen vo svojej garáži alebo dielni.

Takýto regál vám plnohodnotne poslúži v kúpeľni, kde nemá problém s vodou ani vlhkosťou. Môžete si s ním ale splniť aj sen o veľkej knižnici, prípadne nájsť miesto kvetom na pevnej kovovej polici.

 

2

foto: majster-regal.sk

 

Pokrokový skladovací systém

Kovové regály oceníte aj pri zariadení domácnosti v modernom štýle. V posledných rokoch veľmi populárny a rozšírený High-tech interiérový dizajn, je predsa založený na kombinácii ocele a kovu s ďalšími možnosťami dekorácie miestností, takže kovové regály pre domácnosť si v takom modernom interiéri získavajú čoraz väčšiu obľubu.

Na stojan je navyše možné pripevniť svietidlá a ďalšie prvky, vďaka čomu získava regál novú hodnotu alebo funkcie.

 

Ideálne riešenie pre tých, ktorí si potrpia na minimalizme

Aj minimalizmus sa dnes radí k jedným z ďalších populárnych štýlov interiéru, ktorého vlastnosťou sú svetlé farby, jasné osvetlenie a prítomnosť iba potrebných predmetov v prostredí. Hlavné farby v tomto štýle sú tradične odtiene bielej a šedej, pričom povolené sú aj inklúzie z dreva alebo kovu. 

Kovový regál v tmavej čiernej alebo striebornej farbe sa do takého priestoru perfektne hodí. Navyše, pomocou takýchto regálových štruktúr môžete svoj interiér veľmi jednoducho rozdeliť na dôležité zóny.

 

Dizajnové a funkčné výhody kovových regálov

Okrem obrovskej všestrannosti majú kovové regály ešte jednu dôležitú výhodu, ktorou je rýchlosť montáže. Kovové regály sa montujú oveľa rýchlejšie ako podobné konštrukcie vyrobené z drevotriesky alebo dreva.

Mobilné a pritom pevné konštrukcie sú obzvlášť vhodné aj pri preprave alebo premiestňovaní. Každý predsa vie, že klasický nábytok sa veľmi rýchlo opotrebováva, ale kovové regály a police zostávajú dlhú dobu stabilné a odolné. Toto je ďalšia dôležitá modulárna výhoda, ak často meníte svoj interiérový dizajn alebo sa sťahujete z bytu do bytu.

No a na záver nesmieme zabudnúť na to najdôležitejšie. Absenciu vŕzgajúcich dverí nábytku. Všetky moderné modely regálov od Majster Regál sú tiež vyrobené z vysoko kvalitnej a nehrdzavejúcej ocele, ktorá nie je náchylná na deformácie a vydrží akékoľvek teplotné extrémy. Aj čistenie regálov zaberie minimum času.

A vďaka všetkým týmto vyššie spomenutým vlastnostiam sa stávajú kovové regály oveľa pohodlnejšie a praktickejšie ako tradičný nábytok, čo je dobrá správa aj z hľadiska životnosti a pevnosti. Tak sa o tom presvedčte a svoj interiér si s týmito regálmi jednoducho a rýchlo zariaďte.

 

 

Pin It