sady sro

Firma Sady ponúka široké spektrum služieb: pri stavbe rodinných domov, pre developerov či samosprávy. Spoločný menovateľ: návrat k pôvodným hodnotám, napríklad aj vďaka pivniciam z plastu či efektívnemu využívaniu vody.

 

Majitelia firmy Stanislav Kalakaj a Štefan Repiščák majú v tejto oblasti viac ako 30-ročné skúsenosti, ktoré sa rozhodli šíriť ďalej. Ich víziou je pomôcť nastaviť procesy pri stavbách rôzneho druhu tak, aby rešpektovali okolité prostredie, boli s ním v čo najväčšej symbióze a zároveň majiteľom priniesli podstatné benefity. Čo to presne znamená pri bližšom pohľade?

Plastové pivnice sú bezpečné a pohodlné na používanie

Horúcou novinkou v portfóliu firmy sú pivnice z plastu. Ide o praktické a ekologické riešenie: pivnice sú vyrábané jedinečnou technológiou odlievania a znamenajú úplné bezpečie pre zdravie ľudí a v dobrom myslia aj na svoje okolie a prírodu. Pivnice Tingard sú vyrobené z jedného kusu potravinárskeho polyetylénu. Vydržia viac ako sto rokov a navyše sú bezúdržbové a jednoduché na inštaláciu. Medzi ďalšie benefity patrí ich nepriedušnosť a vodotesnosť.

 

sady pivnica vchod zhora

Do pivnice sa vchádza zhora. Foto: Sady s.r.o.

 

Plastová pivnica sa dodáva s kompletným vybavením vrátane schodiska, políc, podlahy, osvetlenia či meteostanice. Pre tých, ktorí majú ešte vyššie očakávania, existuje aj možnosť vyššieho štandardu. Ten zahŕňa aj stojan na víno či dokonca mini nákladný výťah. „Materiál – používame výhradne 100% čistý granulát, nie recykláty – z ktorého sú naše pivnice vyrobené, je absolútne bezpečný pre zdravie ľudí a ani pri dlhodobom skladovaní nebudú mať výrobky v nej uskladnené nijakú špecifickú chuť ani vôňu,“ približuje Stanislav Kalakaj.

 

sady pivnica TINGARD

 

 

 

sady pivnica vchod zhora Sady pivnica pohlad do vnutra

 Vybavenie vrátane schodov je súčasťou každej plastovej pivnice. Foto: Sady s.r.o.

 

Voda, čo podrží nad vodou

Ak vo svojom balíku služieb firma Sady spomína pôvodné hodnoty, veľmi dôležitým činiteľom je voda. Špeciálne zachytávanie tej dažďovej a jej ďalšie efektívne využívanie. Vedeli ste napríklad, že dažďová voda je pre rastliny v záhrade často výživnejšia ako tá zo studne alebo z vodovodu? Ak chcete pre vaše plodiny to najlepšie, oplatí sa investovať do kvalitných nádrží na zachytávanie dažďovej vody, prípadne čističky odpadových vôd.

 

Sady Gorenjska

 

Ide o celý komplex otázok, na ktoré vám odborníci radi odpovedia v popradskom showroome firmy. „Do pozornosti by som dal napríklad čističku EcoBox, ktorá pracuje bez akejkoľvek chémie či baktérií. Alebo nádrže Roterra, ktoré sa dajú využiť aj ako požiare nádrže,“ hovorí Stanislav Kalakaj. Portfólio firmy Sady je, samozrejme, ešte širšie, v katalógu nájdete aj septiky, žumpy, fúriky, kvetináče a mnoho iných riešení.

Zanechať zem v lepšom stave

„Zákazníkom chceme poskytnúť informácie a praktické riešenia pri zveľadovaní ich pozemkov, inšpirované pôvodnými prameňmi tak, aby nasledujúce generácie boli na nás hrdé, nech ten náš malý kúsok zeme zanecháme v lepšom stave ako sme ho nadobudli,“ približuje víziu firmy Štefan Repiščák. Či už teda plánujete stavať malý rodinný dom alebo obchodné centrum, tím firmy je vám k dispozícii v ktorejkoľvek fáze prípravy či realizácie.

shop.sadysk.eu

www.roterra.sk

www.eco-box.sk

www.pivnicezplastu.sk

Pin It