Banner nove cislo sab maj jun 2022

V predaji už nájdete nové číslo magazínu Stavebníctvo a bývanie, tentokrát zamerané na návrat k prírode a prirodzenosti.

 

V sekcii Dizajn vám predstavíme minimalistické a škandinávske inšpirácie. Pozreli sme sa aj na Postoj dizajnérov voči téme trvalej udržateľnosti. Svoju dokonalo nedokonalú tvorbu predstaví Mya Javorková a známi Norm Architects dokážu, ako sa dá vytvoriť sofistikované bývanie v tichu švédskych lesov.

 

SaB nove cislo javorkova

 

 

SaB nove cislo reportaz Norm

 

SaB nove cislo reportaz Norm2

 

V novom čísle vám predstavíme aj najvyšší štandard domácich pomocníkov – smart spotrebiče. V reportáži prinášame inšpiratívnu prestavbu typickej anglickej „radovky“ na zdravé a originálne bývanie. Minimalizmus je viac ako dizajn, je to životný štýl. Viac zistíte pri čítaní našej témy.

 

SaB nove cislo minimalizmus

 

V sekcii Exteriér si prečítajte tipy o tom, ako zvoliť vhodný ekologický povrch do záhrady či na terasu. Témou reportáže v tejto časti je ekologická chata v prírodnej rezervácii Klein Karoo.

Aká je zdravá architektúra? Odpovedajú odborníci, ktorí zároveň radia, aké materiály zvoliť a na čo si pri budovaní domova v súlade s prírodou dať pozor. Realizácia netradičného domu od HW Studio je pútavá a hoci kladie dôraz na ticho a samotu, rezonovala po celom svete. Nahliadnite do tohto výnimočného domu v našej reportáži.

Plus mnoho tipov na dizajnový mobiliár, novinky z veľtrhov a inšpiratívne rozhovory s osobnosťami našej i zahraničnej architektonickej a dizajnovej scény.

Vydanie máj-jún časopisu Stavebníctvo a bývanie kúpite v každom dobrom stánku alebo online TU.

    

Pin It