sapeli showroom bratislava

Foto: Sapeli

 

Zákazníci na adrese Pestovateľská 13 na ploche okolo 450 metrov štvorcových nájdu viac ako 80 vzoriek dverí – od vstupných do bytu, až po interiérové. Všetky dvere je možné kombinovať z hľadiska použitých materiálov a taktiež ich vlastností.

 

Spoločnosť SAPELI, najväčší český producent dverí a zárubní, zrekonštruoval svoje SAPELI Centrum v Bratislave. „V showroome si naši zákazníci môžu dvere osobne prezrieť a vyskúšať. Skúsení predajcovia im pomôžu  nakombinovať presne to, čo si želajú alebo potrebujú. Samozrejmosťou je kompletné riešenie, keďže predávame dvere vrátane profesionálneho servisu a montáže,“ povedal Marek Sedlák, obchodný riaditeľ SAPELI.

V novom showroome budú mať zákazníci na výber množstvo tipov dverí z najrôznejších materiálov. Môžu si vyskúšať moderné riešenia, ktoré reagujú na súčasné trendy. Je možné vyberať z mnohých povrchových úprav či  materiálov - od prírodnej dyhy, cez lamináty až po sklo, ktoré v poslednom čase zažíva veľký boom. To sa týka aj doplnkov. Ich kombináciou je možné vytvoriť tisíce možných variantov.

Pin It