SaB cover september

Od piatku 2. septembra je v predaji nové číslo magazínu Stavebníctvo a bývanie, tentokrát zamerané na návrat k našim koreňom. Venujeme sa však aj trendom v kúpeľniach a poradíme, ako vybrať podlahy, omietky či obklady.

 

V sekcii Bývanie vám predstavíme to najlepšie z originálneho handmade nábytku či doplnkov a ich tvorcov. Grafická dizajnérka Babeta Ondrová nám porozprávala, ako sa jej podarilo stvoriť success story s návrhom originálnych tapiet, ktoré sa dnes predávajú v dvadsiatich krajinách sveta.

 

SaB ondrova

 

V rubrike Reportáž vám priblížime výnimočný projekt Dom LO nominovaný aj na českú cenu za architektúru, ale tiež výnimočnú realizáciu slovenských architektov v mexickej džungli, Vilu Tulum.

 

SaB dom LO

 

SaB vila tulum

 

V hlavnej téme sme sa tentoraz venovali kúpeľniam a otázke, ako ich premeniť na energizujúce osobné útočisko, či inými slovami, dokonalé domáce spa.

 

SaB kupelne

 

Ak práve staviate dom, možno vás zaujme téma o správnom výbere podláh, obkladov, poterov či omietok. To, čím a ako „obliecť interiér“, sme sa pýtali priamo odborníkov z praxe.

 

SaB tema interier

 

Dedičstvom našich predkov sú aj stodoly, priestory, ktoré kedysi slúžili na uskladnenie obilia. Dnes sú pre architektov vítanou výzvou, ako tieto stavby s vysokými stropmi premeniť na štýlové bývanie.

 

SaB stodoly

 

 

SaB exterier

 

V novom čísle SaB sa toho na 140 stranách dozviete ešte omnoho viac – čítanie plné inšpirácií nájdete v každom dobrom stánku alebo v našom e-shope.

Príjemné čítanie!

Pin It