SaB cover

Od začiatku mája je v predaji nové vydanie SaB s názvom Dostupná krása. Prečítajte si tipy od architektov a dizajnérov, ako si vytvoriť štýlový a harmonický domov.

 

Priestor je dnes vzácnou komoditou. Mnohí architekti a dizajnéri hľadajú spôsoby, ako aj malé miestnosti a stavby využiť na maximum. Vydanie magazínu SaB máj-jún s názvom Dostupná krása ukazuje kreatívne možnosti a riešenia, vďaka ktorým sa dá bývanie o čosi vylepšiť aj bez priveľkých investícií alebo priestorových nárokov. Niekedy stačí správny prístup k orientácii stavby na svetové strany, inokedy využitie inovatívnych materiálov a technológií. Na názor sme sa v hlavnej téme opýtali aj piatich slovenských architektov. Zisťovali sme, aký je ich osobný tip alebo odporúčanie na originálne a funkčné postupy či materiály. Inšpirujte sa ich radami a skúsenosťami.

 

 SaB tema Architekti

 

Rovnako pútavá je aj rekonštrukcia domu s názvom Alexandra House. Rozlohou je neveľký a zásahy architektov neboli príliš rozsiahle, napriek tomu sa im podarilo vytvoriť vzdušné a príjemné bývanie. Podobne je to aj s ďalším projektom, ktorý predstavujeme v sekcii Bývanie. Ide o rekonštrukciu apartmánu v srdci Paríža, ktorá môže byť istým návodom, ako si malý kúsok tohto ikonického štýlu požičať aj pre vlastný domov. 

 

 

SaB reportaz Paris

 

Hlavná „bývacia“ téma je malým návodom, ako si vytvoriť harmonický interiér. Na pozadí princípov známeho Karimoku Case Study sa dá odčítať, ktoré prvky sú podstatné pre vytvorenie pokojnej oázy uprostred často chaotického a rýchleho vonkajšieho prostredia.  

 

 

SaB tema Minimalizmus

A keďže je letná sezóna predo dvermi, máme pre vás aj tipy, ako efektívne ochladiť interiér a tiež užiť si príjemný tieň pod pergolou, na terase alebo na balkóne. 

 

 

pergoly pristresky balkon unsplash2 pergoly pristresky balkon unsplash pergoly pristresky balkon unsplash3

Foto: Unsplash

 

Vo vydaní SaB máj-jún nájdete mnoho ďalších tipov a inšpirácií, ktoré vám pomôžu vytvoriť si krásne domáce i vonkajšie prostredie.

 

 

SaB reportaz Exterier

 

Nové vydanie magazínu SaB máj-jún Dostupná krása nájdete u každého dobrého predajcu alebo online verziu v našom e-shope.

 

Slideshow SAB eshop 1

Pin It