bsh siemens kuchynska zostava cooking sensor modularfit casopis sab stavebnictvo byvanie

Kuchyňa nie je len miestom, kde sa varí. Každý deň sa tu začína aj končí. Stretávame sa v nej s priateľmi a rodinou. Pripravujeme tu sviatočné obedy aj bežné večere. Nechajte sa inšpirovať spotrebičmi Siemens, ktoré ponúkajú špičkové funkcie, inteligentné senzory, nadčasový dizajn a intuitívne ovládanie.

 

Inovatívne technológie a automatické funkcie vstavaných rúr Siemens vám ušetria množstvo času aj práce. Vyberať si môžete zo širokej ponuky klasických rúr na pečenie aj kompaktných spotrebičov, modelov s mikrovlnným ohrevom či v kombinácii s parou, ktoré sú ideálne nielen na zdravé varenie. Paru využijete napríklad aj na kysnutie a pečenie domáceho chleba, prípravu rýb, zeleniny alebo klasickej žemľovej knedle. Milovníci mäsa ocenia teplotnú sondu, ktorá sa integruje priamo do steny rúry a komunikuje tak so zvoleným programom a nastavením. Mäso bude vždy prepečené presne tak, ako ho máte najradšej. Funkcia cookControl Plus ponúka automatickú prípravu množstva bežných jedál, od koláčov vo forme cez zapekané zemiaky až po pečené kura či hovädziu pečeň.

 

S indukčnými varnými doskami Siemens pripravíte svoje obľúbené jedlá rýchlo a bez starostí. Vďaka flexibilným zónam sa plochy prepájajú podľa aktuálnej potreby a riad môžete na dosku umiestňovať, akokoľvek chcete. Senzor varenia cookingSensor Plus automaticky udržuje teplotu na zvolenej úrovni. Z hrnca vám pri varení už nič nepretečie. Inovatívny senzor fryingSensor Plus zas postráži ideálnu teplotu počas smaženia, aby boli všetky rezne, vajíčka aj palacinky usmažené vždy perfektne a rovnomerne. Indukčné varné dosky s integrovaným odsávaním predstavujú tie najnovšie inovácie. Ventilačné jednotky sú zabudované priamo do varnej dosky.

 

 bsh siemens kuchyna varna indukcna doska varny senzor casopis sab stavebnictvo byvanie

Senzor varenia cookingSensor Plus automaticky udržuje teplotu na zvolenej úrovni.

 

Moderné odsávače pár zaručujú počas varenia čerstvý vzduch bez pár a pachov, ale zároveň sú dôležitým dizajnovým prvkom, ktorý podčiarkuje štýl celej kuchyne. Či už ich umiestnite na stenu, zavesíte nad kuchynský ostrovček, integrujete do kuchynskej skrinky alebo ukryjete v kuchynskej doske, všetky odsávače pár Siemens poskytujú silný výkon a tvorivú slobodu.

 

bsh siemens kuchynska zostav aintegrovana chladnicka moderny koncept kuchyne casopis sab stavebnictvo byvanie

Siemens ponúka voľne stojace aj vstavané modely so špeciálnymi senzorickými funkciami. Tie udržujú stálu teplotu a predlžujú čerstvosť potravín.
 

Bez chladničiek by sme dnes už asi nedokázali žiť. Siemens ponúka voľne stojace aj vstavané modely, kombinované i samostatné chladničky a mrazničky rôznych rozmerov a farieb, so špeciálnymi senzorickými funkciami, ktoré udržujú stálu teplotu a predlžujú čerstvosť potravín. Vybrané modely sú vybavené aj jedinečnou technológiou Home Connect a integrovanými kamerami, vďaka ktorým môžete obsah chladničky skontrolovať kdekoľvek a kedykoľvek na svojom telefóne alebo tablete.

 

 

So vstavanými chladničkami a mrazničkami Siemens modularFit máte navyše jedinečnú možnosť kombinovať spotrebiče na mieru a vytvoriť jedinečnú zostavu s výškou od 160 až do 212 cm presne podľa svojich potrieb a priestorových možností domácnosti. Kombináciu modularFit tvoria dva a viac samostatných spotrebičov s vlastným pripojením do elektrickej siete. Keď idete na dlhší čas preč, môžete tak vypnúť chladničku, ale nechať v prevádzke mrazničku.

 

bsh siemens kuchynska zostava umyvacka riadu casopis sab stavebnictvo byvanie

 Zeolit je prírodný materiál použitý v systéme sušenia riadu. Jeho jedinečnou vlastnosťou je to, že pohlcuje vlhkosť a premieňa ju na tepelnú energiu, ktorú umývačka využíva k energeticky nenáročnému sušeniu riadu.

 

Najmodernejšie funkcie umývačiek riadu sa dokonale postarajú o riad a zároveň ušetria čas aj vodu. Pozoruhodný je napríklad systém sušenia, ktorý využíva vlastnosti prírodného materiálu Zeolit. Ten pohlcuje vlhkosť a premieňa ju na tepelnú energiu, ktorú umývačka využíva k energeticky nenáročnému sušeniu riadu. Vďaka tomu sú zaručené výborné výsledky pri nízkej spotrebe energie. Kuchyňa je stredobodom domova, a preto musí byť dokonalá. Spotrebiče novej generácie Siemens ju takou robia. 

 

Pin It