gaggenau kuchynske zostavy cerstve ovocie zelenina setting design casopis sab stavebnictvo byvanie

Gaggenau, exkluzívna značka profesionálnych domácich spotrebičov na domáce použitie, predstavila svoju novú iniciatívu Respected by Gaggenau počas vyhlásenia najzaujímavejších reštaurácií The World Restaurant Awards.

 

Jedinečný večer plný sofistikovanej kulinárskej excelencie sa konal v parížskom Palais Brongniart 18. februára 2019 a zúčastnilo sa ho viac ako 600 hostí vrátane šéfkucharov, ktorí sa pýšia Michelinskými hviezdami, zástupcov špičkových reštaurácií a celosvetovo uznávaných celebrít.

 

Ocenenie World Restaurant Awards sa udeľuje v celkovo 18 kategóriách a rozhoduje o nich porota zložená zo svetovo známych šéfkucharov, akými sú napríklad Elena Arzak, Massimo Bottura, David Chang, Hélène Darroze, Daniel Humm, Dan Barber, René Redzepi, Ana Roš a Yotam Ottolenghi, spolu so zástupcami popredných kulinárskych médií a influencerov.

 

gaggenau kuchynske zostavy sutaz najlepsie restauracie na svete casopis sab stavebnictvo byvanie

 

Pred slávnostným vyhlásením odhalili zástupcovia Gaggenau úžasnú 10 × 6 metrov veľkú interaktívnu expozíciu, ktorá pripomenula odkaz značky a predstavila novú iniciatívu Respected by Gaggenau. Tá podporuje pestovateľov a remeselníkov, ktorí dodržujú odborné techniky a tradičné postupy na to, aby dosiahli nadpriemerné výsledky. Hostia tak mohli navštíviť tradičné trhovisko – pilier spoločenského života, duše mesta a srdce kulinárskej kultúry. Ikonické kukučkové hodiny Gaggenau vytvorili impozantné pozadie a trhovisko ohraničili 10 metrov vysoké stromy typické pre oblasť nemeckého Čierneho lesa, kde značka Gaggenau v roku 1683 vznikla. Hostia sa tu mohli zoznámiť s príbehmi farmárov, pekárov a rôznych remeselníkov, ktorí zostávajú verní odborným technikám a tradičným postupom a vytvárajú mimoriadne veci.

 

gaggenau sutaz najlepsie rstauracia sveta stavebnictvo byvanie

 

Sven Schnee, Head of Global Brand Gaggenau, povedal: „Myšlienka Respected by Gaggenau presne zodpovedá zmyslu akcie The World Restaurant Awards. Preto bolo dôležité, aby sme ju predstavili práve tu. Príbeh surovín, ktoré nominovaní šéfkuchári používajú, je zásadný. Vyhľadávajú tie najkvalitnejšie potraviny, aby mohli vytvoriť inšpiratívne pokrmy. Veríme, že vďaka našim spotrebičom tak môžu učiniť aj zákazníci Gaggenau. Preto podporujeme pestovateľov, výrobcov a remeselníkov. Chceme, aby majitelia spotrebičov Gaggenau objavili týchto prehliadaných hrdinov kulinárskej scény a mohli dosiahnuť výnimočnosť.“

 

V priebehu celej akcie sa varilo na spotrebičoch Gaggenau a šampanské sa chladilo vo vinotékach Gaggenau Vario 400. Ocenenie získali tí, ktorí prispievajú k tomu najlepšiemu na medzinárodnej kulinárskej scéne, čo je taktiež jedným z cieľov značky Gaggenau.

 

Pin It