parne rury s nadrzkou na vodu byvanie top trendy

 

Gaggenau teraz predstavuje nové modely série 400 s nádržkami na vodu s možnosťou automatického čistenia, ako aj rúry série 200 s pevným pripojením na vodu.

 

Stačí jednoducho vložiť cartridge s čistiacim prostriedkom a z vnútorného priestoru rúry sa bez akejkoľvek námahy odstráni vodný kameň i všetky nečistoty. Proces trvá necelé štyri hodiny a inovatívny čistiaci systém zanechá rúru bezkonkurenčne hygienicky čistú. Vďaka rozšíreniu možnosti pevného pripojenia na vodu a odpad aj  v prípade modelov série 200 možno teraz vyberať v oboch sériách kombinovaných parných rúr z oboch variantov: pevného pripojenia na vodu alebo riešenia s nádržkou. Kombinované parné rúry s pripojením na vodu ponúkajú ten najvyšší užívateľský komfort a úplne bezstarostné varenie. Rúra má kedykoľvek k dispozícii čerstvú vodu, čo je zásadná výhoda napríklad pri dlhodobom varení metódou sous-vide. Kombinované parné rúry so zásobníkmi na vodu ponúkajú všestranné pohodlie – nádržky sú ľahko dostupné a vybavené inteligentnými senzormi, ktoré upozornia na nutnosť doplnenia čerstvej vody alebo, naopak, vyprázdnenia nádržky na odpadovú vodu. Nové kombinované parné rúry Gaggenau perfektne fungujú v kombinácii s vákuovacou zásuvkou a spoločne vytvárajú dokonalé podmienky na jemnú prípravu pokrmov a výnimočné varenie v štýle sous-vide. 

 

nova inovativna rura stavebnictvo byvanie parne rury

 

V rúrach oboch sérií – 400 aj 200 – je k dispozícii inovatívna teplotná sonda, ktorá vďaka presnosti na jednotlivé stupne ponúka tú najlepšiu kontrolu teploty. Sonda má tri teplotné senzory, na základe výsledkov merania priebežne spresňuje odhadovaný čas prípravy pokrmu a zaručuje tak vždy dokonalé výsledky varenia. Vnútorná kapacita nových kombinovaných parných rúr série 400 a 200 bola zväčšená na 50 litrov, kuchári môžu na svoje kulinárske majstrovské diela využívať kompletnú šírku spotrebiča. Väčšia kapacita ponúka takmer nekonečné možnosti využitia, pokiaľ ide o pokrmy a ingrediencie, ktoré treba do rúry vložiť. Nové kombinované rúry série 200 majú navyše celoplošný gril schovaný za sklokeramickou doskou, takže vnútorný priestor zostáva elegantný a minimalistický. Neviditeľné LED žiarovky umiestnené v zadnej časti rúry príjemne osvetľujú vnútorný priestor a aj vložené potraviny.

 

combinovana rura nove modely s nadrzkami na vodu top trendy stavebnictvo byvanie

 

Nová generácia kombinovaných parných rúr Gaggenau ponúka nielen ikonický dizajn a funkčnosť, ale aj bezkonkurenčnú flexibilitu, jednoduchosť použitia a inšpiráciu domácich kuchárov k špičkovému vareniu v pare. Stanislav Brázda, obchodný a marketingový riaditeľ Gaggenau, povedal: „Nové kombinované parné rúry Gaggenau série 400 a 200 sú výsledkom dvoch desaťročí neustáleho vylepšovania a inovácií. Možnosť variť doma ako profesionál ocenia všetci, ktorých gastronómia baví." Všetky nové kombinované parné rúry Gaggenau majú technológiu Home Connect, ktorá domácim kuchárom umožňuje kontrolovať domáce spotrebiče online. Kombinované parné rúry sú tak ďalším spotrebičom, ktorý nasleduje rastúci trend digitalizácie domácností.

 

parne rury kuchyna stavebnictvo byvanie

 

Exkluzívna značka profesionálnych spotrebičov určených na domáce použitie odhaľuje nové kombinované parné rúry sérií 400 a 200. Prvú kombinovanú parnú rúru do domácich kuchýň uviedla práve značka Gaggenau, a to v roku 1999. Ponúkla tak ideálne podmienky na varenie v pare aj domácim kuchárom – unikátnu kombináciu využitia vlhkosti s horúcim vzduchom na zdravšie varenie. Gaggenau neustále pokračuje vo vývoji svojich kombinovaných parných rúr a prináša nové technologické aj dizajnové, či funkčné inovácie. K dispozícii sú tak modely s pripojením na vodu aj odpad, plne automatický systém čistenia alebo celoplošný gril ukrytý za sklokeramikou rúr série 200. Rúry oboch sérií navyše využívajú inovatívnu viacbodovú sondu, ktorá umožňuje úplne presnú kontrolu teploty. Značka Gaggenau bola prvá, ktorá ponúkla kombinovanú parnú rúru na domáce použitie. Umožnila tak aj amatérskym kuchárom variť v pare, piecť, grilovať či gratinovať – využívať metódy varenia, ktoré boli dovtedy možné len v profesionálnych kuchyniach. O 15 rokov neskôr predstavila značka Gaggenau ďalšiu revolučnú inováciu – automatický systém čistenia, ktorý znamená raz a navždy koniec namáhavého ručného čistenia rúry.

 

stavebnictvo byvanie kuchyna nove parne rury

 

Gaggenau je výrobcom vysokokvalitných domácich spotrebičov. Značka je uznávaná ako líder v inováciách, pokiaľ ide o dizajn a technológie „Made in Germany“. História značky siaha až do roku 1683. Odvtedy priniesla do domácich kuchýň rad revolučných a medzinárodne uznávaných produktov. Úspech značky Gaggenau je založený na technologických inováciách, čistom dizajne a perfektnej funkcionalite. Gaggenau je od roku 1995 dcérskou spoločnosťou BSH Hausgeräte GmbH v Mníchove a v súčasnosti je zastúpená vo viac ako 50 krajinách s 24 showroomami v najdôležitejších mestách po celom svete.

The difference is Gaggenau.

Pin It