siemens rura technologie

Novinka je vybavená aj ďalšími modernými technológiami, ktoré výrazne zjednodušia prácu v kuchyni.

 

Novinka, ktorá vám uľahčí prácu v domácnosti, má názov Home Connect. Táto technológia dokáže prepojiť mnoho spotrebičov, od rúry, chladničky či umývačky až po kávovar, práčku a sušičku. Ovládať a kontrolovať ich môžete prostredníctvom smartfónu alebo tabletu, ale hlasovej asistentky Amazon Alexa.

 

siemens rura technologie

 

Dvierka otvoríte povelom

Na našom trhu je už dostupná aj nová rúra s parou Siemens HS858KXB6 z radu vstavaných spotrebičov studioLine. Tá je vybavená závesom softMove, ktorý zaistí plynulé otváranie a zatváranie dvierok. Keď máte v kuchyni plné ruky práce, rúru môžete otvoriť hlasovým povelom. Motor je od závesu odpojený, preto môžete dvierka štandardne ručne otvárať aj zatvárať bez toho, aby ste si všimli rozdiel. Túto technológiu ocenili spotrebitelia aj odborná verejnosť – získala ocenenie German Innovation Award.

 

siemens rura technologie siemens rura technologie

 

 

Rýchle predhrievanie aj príprava mrazených jedál

Nová rúra Siemens je vybavená aj ďalšími užitočnými funkciami. Jednou z nich je napríklad fastPreheat na rýchle predhriatie rúry alebo coolStart, vďaka ktorej pripravíte hlboko zmrazené potraviny bez nutnosti predhrievania. Rúra umožňuje jemné a zdravé varenie na plnej pare, vrátane funkcie Sous-vide. Paru je možné využiť napríklad aj na kysnutie ciest a pečenie pečiva, šetrné a rovnomerné rozmrazovanie alebo ohrievanie jedla, ale aj sterilizáciu pohárov a podobne. 

Rúru vypnete aj na diaľku

Ďalšou z praktických možností, ktoré ponúka technológia Home Connect, je ovládanie na diaľku. Nastavenie na prípravu vybraného jedla pošle aplikácia priamo do rúry.

Stačí len vložiť jedlo dovnútra a potom sa nechať viesť. A v neposlednom rade ide aj o bezpečnosť: ak si po odchode z domu nie ste istí, či ste rúru vypli, môžete to jednoducho skontrolovať na svojom mobilnom telefóne a v prípade potreby ju na diaľku vypnúť.

Pin It