Kuchyňa COMO zn. Bauformat od ORESI

Kuchyňa COMO zn. Bauformat od ORESI. Foto: Oresi kuchyne

 

Všetci chceme žiť v zdravom prostredí. A práve preto v našich štúdiách nájdete udržateľné kuchyne, ktoré vyrábame tak, aby slúžili roky!

 

Naše lesy a príroda nám ponúkajú svoje srdce a my ho s radosťou prijímame. Miesta, v ktorých nachádzame nielen čistý vzduch, ale aj ticho, pocit pokoja a radosti, vnímame hru farieb a dotýkame sa života každým jedným pohľadom. Tie miesta musíme chrániť nielen pre seba, ale aj pre budúce generácie. Nezabúdajme sa však oň i starať.

 

Kuchyňa GIRONA zn. Bauformat od ORESI

Kuchyňa GIRONA zn. Bauformat od ORESI. Foto: Oresi kuchyne

 

Kvalita je pre nás rovnako dôležitá, ako aj ochrana prírody a prostredia, v ktorom dennodenne žijeme. Teší nás, že naše nemecké kuchyne sú držiteľom PEFC certifikátu! Jednoducho – pri výrobe Oresi dodržiava všetky súčasné ekologické štandardy. Veríme, že skutočná hodnota života v kuchyni je spojená aj so zdravým prístupom k prírode a životnému prostrediu. Čo znamená skratka PEFC a prečo si myslíme, že je dôležité chrániť naše lesy a našu prírodu: PEFC pochádza z anglického názvu “Programme for the Endorsement of Forest Certification Schemes” (Program pre vzájomné uznávanie lesných certifikačných schém) a zabezpečuje, že drevo a nedrevené produkty lesa sú produkované pri dodržiavaní najvyšších ekologických, ekonomických a sociálnych štandardov. 

 

Kuchyňa STEVIA AREKA zn. Livanza od ORESI

Kuchyňa STEVIA AREKA zn. Livanza od ORESI. Foto: Oresi kuchyne

 

„Rada nezávislej, neziskovej, medzinárodnej organizácie PEFC, registrovanej v Ženeve, má za úlohu vytvoriť rámec vzájomne uznávaných nezávislých národných ceritifikačných systémov. Kritériá pre obdržanie takéhoto certifikátu sú pravidelne revidované prostredníctvom procesu celosvetových konzultácií, na ktorých sa zúčastňujú vlády, podnikatelia, verejnosť, výskumné organizácie.” Všetky vymenované organizácie (a nielen tie, ale aj ďalšie) sa spájajú s jediným cieľom, aby dokázali promptne reagovať na celospoločenské zmeny, klimatické riešenia či rastúce očakávania  spotrebiteľov. Ak by ste sa chceli presvedčiť, ktoré spoločnosti, firmy či organizácie úspešne prešli takou certifikáciou a sú aktuálne držiteľmi certifikátov, môžete si kliknúť priamo na PEFC informačný register (nájdete ho na stránke www.pefc.sk). PEFC používa na označenie certifikovanej spoločnosti i vybrané logá, ktoré vám pomôžu orientovať sa medzi obrovskou produktovou škálou rôznych výrobcov (väčšina ich pri svojich výrobkoch uvádza).

Nemecké kuchyne Livanza, ktoré patria do portfólia vlastných značiek Oresi a luxusné kuchyne Bauformat, sú zdravotne bezchybné a konštrukčne stabilné. Majú nielen trendy dizajn a kvalitné spracovanie s veľkým podielom ručnej práce, ale sú aj certifikované v oblasti zdravia a bezpečnosti, ako aj s o zreteľom na životné prostredie. Ekologické certifikáty a certifikáty kvality potvrdzujú, že ich využívanie je maximálne bezpečné, že ich výroba, použité materiály a postupy nijakým spôsobom nezaťažujú životné prostredie.

Pin It