BALI CALAIS RGB TP

Bali svetlá kresba (Grain Hell) / Porto v odtieni hodvábny čokoládový mat: Dva princípy, jedna príťažlivosť

 

Luxusné nemecké kuchyne značky Bauformat predstavujú najmodernejší svetový dizajn, aktuálne a futuristické technológie a nekompromisnú kvalitu spracovania.

 

Táto značka existuje už sto rokov. Portfólio Oresi kuchýň rozširujeme o najaktuálnejšie módne dekory a farby. Preto v ponuke Oresi nájdete aj obľúbený model Porto S v šalviovo zelenej, ktorý je v tejto zostave kombinovaný s modelom Bali v dekore svetlého ušľachtilého dreva. Kým moderné hladké dvierka modelu Porto S z drevovláknitej MDF dosky majú povrch zo zamatovo matného laku v desiatich farbách vrátane žltej, námorníckej modrej, niekoľkých sivých valérov, pieskovej, čiernej, farby Marsala a modrastej farby mora Hazel Blue, verné a krásne dekory dreva modelu Bali nesú dvierka z odolného lamina na drevotrieskovej doske. Kuchyňu Bali môžete mať v dekore Wild Oak, Grain Hell a Grain Cognac.

 

9 mbfm555 FG261 304

Bali v dekore orech (Wallnuss) a Atlanta – hodvábny mat v odtieni magnólia: Neokázalý zázrak jednoduchosti

 


2_mcp185_390FG488_01_svela_2.jpg

Porto S šalviovo zelená / Bali svetlé drevo

 

 

Ich krása a kvalita je pre zákazníkov, aj pre Oresi rovnako dôležitá, ako ochrana prírody a prostredia, v ktorom sa dennodenne žije. Pri výrobe dodržiavajú všetky súčasné ekologické štandardy. Veríme, že skutočná hodnota života v kuchyni je spojená aj so zdravým prístupom k prírode a životnému prostrediu.

 

 

Pin It