Kuchyňa na mieru Sanas Exclusive

Všetky gazdinky a vášnivé kuchárky túžia po jedinečnej kuchyni, v ktorej môžu s láskou vyvárať pre svojich najbližších.

 

Kuchyňa sa považuje za najdôležitejšie miesto v domácnosti, keďže sa v nej dennodenne stretávajú členovia rodiny pri raňajkách, obede či večeri. Krásna estetická kuchyňa je srdcom domova a vytvára hrejivú rodinnú atmosféru.

Ak staviate dom, alebo uvažujete nad renováciou vašej starej kuchyne, zverte svoje nápady a predstavy do rúk odborníkov a nechajte si poradiť. Kuchyňa, ktorá spieva by mala už na prvý pohľad pôsobiť moderne, elegantne a útulne, keďže ide o miesto, ktoré denne využívate a chcete sa v ňom cítiť príjemne. Svieži vzhľad kuchyni dodajú napríklad rastliny a bylinky na parapete či moderné obrazy na stenu.

Kvalitná slovenská kuchyňa

Od novej kuchyne očakávate, že vám vydrží naozaj veľmi dlho. Na vytvorenie estetickej kuchyne a príjemnej atmosféry netreba veľa. Základ tvorí kuchynská linka, preto treba staviť na nadčasovosť a čisté materiály, ktoré nikdy nevyjdu z módy. Ak máte konkrétnu predstavu o svojej budúcej kuchyni, slovenská firma Sanas premení váš sen na realitu.

Mnohé predajne ponúkajú blokové kuchyne a ani Sanas nie je výnimkou. Tento typ sa hodí do atypických a malých priestorov. Blokové alebo sektorové kuchyne sa dajú vyskladať presne podľa priestorových nárokov.

Pre ľudí s konkrétnymi požiadavkami je ideálnym riešením kuchyňa na mieru. Okrem estetiky musí byť kuchyňa funkčná. Nesmie chýbať dostatočne veľká pracovná doska a zóna na varenie a pečenie. Nemenej dôležité je správne umiestnenie bielej techniky, jedálenskej časti i menších kuchynských spotrebičov. Odborníci vyriešia celú organizáciu kuchyne podľa individuálnych potrieb zákazníkov s prihliadnutím na veľkosť priestoru a orientáciu okien i dverí.

 

Plánované kuchyne Sanas - dvierka

 

Farby a štýly od výmyslu sveta

Vám ostane príjemnejšia časť - výber materiálov, dekory korpusov, dvierok a pracovnej dosky. K dispozícii je množstvo variantov dvierok - biele, mramorové, dubové v rôznych odtieňoch i betónové. Na svoje si prídu fanúšikovia minimalizmu, elegancie, luxusu a industriálneho štýlu. Sanas ponúka štyri kategórie kuchynských liniek: BASIC, CLASSIC, PERFECT a EXCLUSIV a bezplatné online plánovanie kuchyne.

Pre viac informácií kliknite na sanas.sk.

 

Kuchyňa na mieru Sanas biela Basic

Pin It