BSH Siemens KF96RSBEA

Foto: BSH domáce spotrebiče

 

Úchvatný dizajn a špičkové technológie, ktoré ponúkajú viac, než len dokonalé uchovanie nápojov a potravín a dlhotrvajúcu čerstvosť. Siemens predstavuje mimoriadne priestrannú trojdverovú kombinovanú chladničku s mrazničkou a dvoma zásuvkami na nápoje, respektíve s integrovanou vinotékou. 

 

Najštýlovejšia chladnička

Priestranný interiér sa flexibilne prispôsobí akýmkoľvek potrebám a spĺňa vysoké štandardy, pokiaľ ide o pohodlie a dizajn. Zvonku na prvý pohľad zaujme osvetlená zásuvka na nápoje elegantne zakomponovaná medzi chladiacu a mraziacu časť chladničky. Vyzerá fantasticky a doslova vyzýva na prípitok. 

Mierne vychladené červené, studené biele, svieže bublinky alebo obľúbené pivné špeciály: integrovaná zásuvka má vlastné nastavenie a nápoje sa dajú vychladiť na päť rôznych teplôt, aby boli vždy dokonale uložené a pripravené na servírovanie. Elegantné dubové poličky ponúkajú umiestnenie až na 17 fliaš na dvoch úrovniach a integrované osvetlenie zaručí perfektnú prezentáciu. Chladnička je vybavená senzorom, ktorý zapne jemné osvetlenie nápojov a ovládacieho panela, hneď ako sa niekto k spotrebiču priblíži. 

 

BSH Siemens KF96RSBEA zasuvka

Foto: BSH domáce spotrebiče

 

S technológiou Home Connect budete so svojou chladničkou vždy v spojení. Chladničku je možné odkiaľkoľvek kontrolovať a nastavovať, napríklad ju môžete prepnúť do prázdninového režimu cestou na dovolenku a opäť nastaviť na chladenie pri návrate domov. V aplikácii Home Connect sa dá tiež upraviť nastavenie osvetlenia a ďalšie funkcionality.

 

BSH REU PRF Wine0296 2021

Foto: BSH domáce spotrebiče

 

Samostatné vinotéky

Pre tých, ktorí uprednostňujú samostatné spotrebiče, ponúka Siemens dizajnové podstavné vinotéky so šírkou 60 cm (KU21WAHG0, max. 44 fliaš, dve oddelené teplotné zóny na individuálne nastavenie pre každý druh vína) alebo 30 cm (KU20WVHF0, kapacita  max. 21 fliaš, 1 teplotná zóna). Teplota sa dá jednoducho a prehľadne regulovať elektronicky na ovládacom paneli, a to v rozsahu 5 – 20 °C. Elegantné sklené dvere majú UV filter, príjemné LED osvetlenie, drevené poličky s antikorovým dekorom doplňujú exkluzívny vzhľad. 

www.siemens-home.bsh-group.com/sk

Pin It