1

 

Svetový kúpeľňový dizajn sme mohli obdivovať aj na Slovensku. Slovenská značka štýlových kúpeľní MyBath totiž priniesla to najlepšie zo svetovej kúpeľňovej scény aj k nám.

Výstava ISH sa každé dva roky uskutočňuje vo Franfurte a po mimoriadnom úspechu prvého ročníka sa značka MyBath rozhodla slovenskú verziu výstavy zopakovať. Veľtrh ISH SK by MyBath sa uskutočnila v nádhernom prostredí piešťanského Kursalónu. Od 26. do 27. apríla tak mali návštevníci možnosť obdivovať to najlepšie z kúpeľňového dizajnu. Medzi vystavovateľmi sa objavili aj prestížne značky ako Duravit, Hansa, Hüppe, Hansgrohe, Zehnder, Bette, Villeroy & Boch a mnohých ďalších.

Za medzinárodnými hráčmi nezaostávala ani značka MyBath, ktorá návštevníkov vítala v netradičnej expozícii v urban štýle. Dizajnérske kúsky tak vynikali na drevených paletách či bublinkových fóliách.

 

2

3

 

Špičkové novinky
Značka Duravit, ktorá je známa svojou spoluprácou s provtriednymi dizajnérmi sa po prvý krát spojila so ženou. Dánska dizajnérka Cecile Manz v spolupráci so značkou vytvorila sériu s názvom Luv – design by Cecile Manz.

Milovníkov prepracovaných detailov takisto uchvátil kúpeľňový nábytok značky Duravit s názvom c-bonded. Táto línia umožňuje spájanie keramiky a nábytku bez viditeľnosti spojov, vďaka čomu vzniká elegantná kúpeľňa.

Séria Vero Air zase predstavila hranatý klozet s Duravit Rimless technológiou, ktorý zabezpečuje optimalizovaný hygienický oplach na medzinárodnej úrovni.

 

Vaňa zahalená do látky
Dizajnérska séria Hüppe od značky Keuco predstavila harmonické línie, ktoré sa pretavili do sprchových kútov v jedinečnom bezrámovom vyhotovení.
Vaňa BetteLux Oval Couture od značky Bette pútala svojim neštandardným prístupom, celá bola totiž zahalená do luxusnej látky, ktorá nádherne kontrastovala s glazovanou titánovou oceľou. Toto prepojenie vás jednoducho dostane a o to viac, že vaňa je využiteľná aj v exteriéri.

To najlepšie zo svetového kúpeľňového dizajnu si môžete pozrieť opäť o dva roky pod taktovkou MyBath v Piešťanoch.

www.mybath.sk

Pin It