28.5.2018

Čoraz viac ľudí, ktorí kladú dôraz na čistotu a starajú sa o svoj zovňajšok, sa nadchýna pre jemné a prirodzené čistenie pomocou sprchovacieho WC Geberit AquaClean. Sprchovacie WC AquaClean Mera z dielne dizajnéra Christopha Behlinga harmonicky splynie s interiérom každej kúpeľne. Vďaka svojmu inovatívnemu dizajnu a mimoriadne štíhlym proporciám prepožičia elegantný vzhľad i malým kúpeľniam a dokáže ich rýchlo a jednoducho premeniť na domácu wellness oázu.

 

AquaClean Mera sa vyznačuje vysoko kvalitnými materiálmi, jemnými líniami a plynulými prechodmi. Všetky prípojky elektriny a vody sú integrované vo vnútri a silné upevnenie závesného sprchovacieho WC je skryté za dizajnovým krytom.

 

2015 Bathroom 06 I AquaClean Mera chrome 1 1 takeover SK sk bigview

 

Patentovaná technológia sprchovania WhirlSpray umožňuje mimoriadne cielené a dôkladné čistenie. Dôvodom je pulzujúci sprchovací prúd s dynamickým prevzdušňovaním. Výhody tejto technológie sú presvedčivé: intenzívnejšie čistenie a príjemný zážitok zo sprchovania pri zachovaní nízkej spotreby vody. Samozrejmosťou je osušenie jemným fénom.

 

AquaClean Mera Comfort WhirlSpray.tif bigview

 

Inovatívna technológia splachovania Turbo-Flush je založená na asymetrickej vnútornej geometrii keramickej misy bez okrajov, ktorú vyvinula spoločnosť Geberit a ktorá umožňuje mimoriadne dôkladné a tiché splachovanie. Starajú sa o to bočný prívod vody a cielené vedenie toku splachovacej vody.

 

AquaClean Mera Comfort TurboFlush.tif bigview

 

Diaľkovým ovládaním sa ovládajú všetky funkcie sprchovacieho WC je možné prednastaviť 4 rôzne programy. Ovládanie je jednoduché a intuitívne. Pomocou aplikácie Geberit AquaClean možno sprchovacie WC ovládať aj priamo cez smartfón. Telefón sa mení na diaľkové ovládanie, ktoré vám umožňuje uložiť si osobné nastavenia akými sú intenzita sprchovacieho prúdu, teplota a podobne.


AquaClean Mera Remote Control with hand II bigview

 

Odsávanie zápachu s keramickým voštinovým filtrom eliminuje nepríjemný zápach ešte skôr, ako sa stihne rozšíriť. Spúšťa sa automaticky v momente, keď si sadnete na sprchovacie WC.

 

AquaClean Mera Odour extraction.tif bigview

 

Ergonomicky optimalizované WC sedadlo vyrobené z vysoko kvalitných duroplastov je vybavené integrovaným ohrievaním. Vďaka senzoru priblíženia sa WC sedadlo ohreje až vtedy, keď k nemu niekto pristúpi.

 

AquaClean Mera seat heating bigview

 

Decentné svetlo v noci upúta vašu pozornosť a pomôže vám zorientovať sa. Aktivuje sa pomocou senzoru priblíženia a disponuje siedmimi farebnými odtieňmi a piatimi stupňami jasu.

 

2015 Bathroom 06 M AquaClean Mera chrome orientation light bigview

 

Text a foto: Geberit

Viac informácií na: www.geberit-aquaclean.sk/mera

Pin It