Sprchová vanička Nexsys je revolučným sprchovým konceptom smaltovanej extra plochej sprchy. Tento ucelený systém spája totiž výhody smaltovanej sprchovej vaničky bez špár v rovine podlahy spolu s moderným dizajnom žľabovej sprchy.

 

Nexsys je navyše vyrábaný v sedemnástich farebných odtieňoch, dvadsiatich rozmeroch a troch povrchových úpravách s piatimi dizajnovými krytkami. Kúpeľňa snov tak môže vďaka tomu nadobudnúť až 5000 rôznych podôb.

 

kaldewei nexsys zlate prevedenie kupelna stavebnictvo byvanie

 

 

 

Možnosti od výmyslu sveta

Moderný systém sprchovej plochy Kaldewei Nexsys je dostupný vo formátoch od 80 do 170 cm. Vďaka tomu je vhodný do malých aj veľkých kúpeľní a to vrátane tých so zložitým pôdorysom. Kaldewei Nexsys totiž možno perfektne zapustiť do rastra dlaždíc najrôznejších rozmerov. Puristický vzhľad dopĺňa decentný odtokový žľab s mimoriadne kvalitným dizajnovým krytom, ktorý je kľúčovou časťou systému Nexsys. Kryt je možné zaobstarať si dokonca aj v ligotavej zlatej farbe.

 

 

kaldewei nexsys zlate prevedenie kupelna riesenie detail krytu vanicky stavebnictvo byvanie

 Kryt sprchovacej vaničky Nexsys je možné zaobstarať si dokonca aj v ligotavej zlatej farbe

 

 

Klasické sanitárne farby sprchových vaničiek aj neobvyklé populárne odtiene z kolekcie Coordinated Colours ako lávovo čierna, lastúrovo krémová alebo perlovo šedá možno doplniť neviditeľnou protišmykovou úpravou povrchu Secure Plus. Táto úprava funkčne zhodnocuje kúpeľňu a prináša viac komfortu aj bezpečia pri sprchovaní. Naviac bez toho, aby uberala čokoľvek z dizajnu sprchovej vaničky Nexsys.

 

 

 

Jednoduchá a rýchla inštalácia

Montáž extra plochej sprchovej vaničky Kaldewei Nexsys možno realizovať iba v štyroch krokoch. Kompletný systém sa dodáva ako jedna montážna sada. Z výroby už zmontovaná sústava 4v1 zahŕňa odtokový žľab, polystyrénový spádový nosič, izoláciu vrátane zvukotesnej pásky a, samozrejme, extra plochú smaltovanú sprchovú vaničku. Pretože Nexsys možno inštalovať od montážnej výšky 86 milimetrov, predstavuje tento systém optimálne riešenia aj v prípade nižšej stavebnej výšky v podlahe.

 

Výsledkom je sprcha, ktorá sa nachádza prakticky v úrovni podlahy, avšak majúca vzhľad žľabovej sprchy. A to so všetkými prednosťami smaltovanej extra plochej sprchovej vaničky, ako je okrem iného vodotesnosť, jednoduchá údržba a dlhá životnosť. Aj toto sú dôkazy toho, prečo sa Kaldewei zaraďuje medzi celosvetových lídrov najkvalitnejších riešení pre kúpeľne.

 

 

 

 

 

Uznania za výnimočnosť

Expert na sprchové vaničky v úrovni podlahy, to je Kaldewei. Spoločnosť spolupracuje s medzinárodnými renomovanými dizajnérskymi štúdiami a je držiteľom viac ako 150 ocenení. Výnimkou nie je ani vanička Nexsys, ktorá okrem dvoch ocenení „ICONIC AWARDS“ z roku 2018 v kategórii Inovatívne materiály a Inovatívna architektúra, získala v tom istom roku tiež cenu „Good Design Award“. V tomto roku si Nexsys vyslúžil prestížne uznanie v podobe „iF Design Award 2019“ a ďalej „German Design Award 2019“. A rozhodne má pred sebou nepreberné množstvo ďalších cien. Právom.

 

 

 

S Nexsys je sprchovanie zakaždým iné

www.kaldewei.cz

________________________________________

 instagram ikonka @kaldewei

 pinterest ikonka Kaldewei official

 youtube ikonka Kaldewei Worldwide

 

 

 

Pin It