hansgrohe novinky

Foto: hansgrohe SE

 

Aj majitelia malých kúpeľní z nich teraz môžu urobiť luxusné a dizajnové miesto. Nové sprchy sú vybavené množstvom užitočných a príjemných funkcií.

 

Spoločnosť hansgrohe predstavila v uplynulých dňoch tohtoročné novinky zo sveta kúpeľní. Firma tvrdí, že jej cieľom bolo priniesť zákazníkom čo najúžasnejší vodný zážitok. A zároveň nové produkty navrhnúť tak, aby boli dostupné pre všetkých zákazníkov, bez ohľadu na veľkosti kúpeľne. Výsledkom sú produkty, ktoré znamenajú úplne nový level flexibility a dizajnu.

 

Extra jemný prúd alebo relaxačná masáž

Nový rad spŕch hansgrohe Pulsify je vybavený mikro jemným prúdom PowderRain, ktorý vytvára hebký vodný dážď. Horná sprcha Pulsify Showerpipe meria len 260 mm a vďaka nastaviteľnému uhlu sa postará o ideálny večerný relax po stresujúcom pracovnom dni. Jednotlivé druhy prúdu sa dajú pohodlne prepínať buď na batérii, alebo priamo aj na ručnej sprche. A myšlienku riešenia aj pre malé priestory cítiť aj pri termostatickej batérii ShowerTablet: dlhšia odkladacia plocha slúži ako úložný priestor pre kozmetiku.

 

hansgrohe novinky

Termostatická batéria slúži aj ako odkaldací priestor na šampón či sprchový gél. Foto: hansgrohe SE

 

Plochý profil je nielen praktický, ale aj efektný. Dostupný je v troch povrchových úpravách a používatelia si ho ľahko skombinujú aj s ďalšími produktami pre umývadlo a vaňu, najmä s batériami Vivenis. V neposlednom rade stojí za zmienku aj technológia EcoSmart pre nízku spotrebu vody a QuickClean pre jednoduché čistenie. Ideálnou kombináciou spŕch Pulsify sú doplnky z línie WallStoris v rovnakom dizajne.

Vyťahovacia hlavica spríjemní rutinné činnosti

Ďalšou novinkou je flexibilná umývadlová batéria hansgrohe Finoris. Vyťahovacia hlavica tejto batérie znamená úplne nový pohľad na rutinné činnosti. Umývanie vlasov v umývadle bude ľahké a rýchle, a ak je dostatočne hlboké, tak v ňom dokonca vykúpete aj malé dieťa. Naplniť vedro alebo vyššiu nádobu sa dá úplne bez problémov.

  

 

hansgrohe novinky finoris hansgrohe novinky finoris


Vďaka vyťahovacej hlavici sú rutinné činnosti omnoho jednoduchšie a zábavnejšie. Foto: hansgrohe SE 

 

Čokoľvek práve potrebujete v kúpeľni realizovať, len stisnete tlačidlo, vyberiete si účel a zvolíte medzi jemným PowderRain módom alebo objemným prúdom. Nespoterbujete pritom viac než päť litrov vody za minútu. Finoris dostanete aj vo verzii bez vyťahovacej sprchy, pričom aj štandardný model je dostupný v troch rôznych výškach pre najrôznejšie typy umývadiel. Vhodným doplnením je línia v šiestich dizajnoch AddStoris a tiež riešenie pre sprchu hansgrohe Rainfinity.

Inšpirované vodopádom

So zážitkom z vody je spojená aj línia batérií Vivenis. Ich tvar inšpirovala príroda. Tak ako pri vodopádoch padá široký, prevzdušnený prúd vody do umývadla tak, že tvorí predĺženú líniu so samotnou oblou batériou. Ide tak o príjemný vnem nielen na dotyk, ale aj na pohľad. Aj taká samozrejmá činnosť ako umývanie rúk tak dostáva nový rozmer. Hansgrohe prináša tieto batérie v troch prevedeniach a niekoľkých verziách pre umývadlo, vaňu, bidet či sprchu.

 

hansgrohe novinky batéria

Široký a prevzdušnený prúd vody je inšpirovaný vodopádmi. Foto: hansgrohe SE

 

Efektný vzhľad kúpeľne ešte dopĺňajú novú sprchové odtoky RainDrain. Tie sú ideálne pre sprchy v úrovni podlahy. Dizajnovo perfektne zapadnú ku všetkým batériám a sprchám hansgrohe. Bonusom je ľahká montáž, malá montážna hĺbka a viaceré dĺžky pre rôzne montážne situácie. RainDrain môže byť nenápadný alebo naopak, štýlový a moderný.

 

hansgrohe novinky raindrain

Foto: hansgrohe SE


S novou líniou z dielne hansgrohe sa akákoľvek kúpeľna premení na domácu oázu pokoja a relaxu.   

Pin It